social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αποφασιστικός ο Άτλας Κυψέλης, λύγισε τον Ιάσονα (2-1)

Αποφασιστικός ο Άτλας Κυψέλης, λύγισε τον Ιάσονα (2-1)

Θετικό επίλογο σε ένα θετικό έτος έβαλε ο Άτλας Κυψέλης, που προσδοκά το 2023 με ακόμη μεγαλύτερες φιλοδοξίες!

Στο γήπεδο της «Αλεπότρυπας» η ομάδα του Δ. Σλεποκούροβ επιβλήθηκε με 2-1 του νεανικού Ιάσονα, σε ματς που πρόσφερε πολλές συγκινήσεις στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 2ο λεπτό προηγήθηκαν με σουτ του Κόη (1-0). Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν την αντίδραση, στο 30' είχαν χαμένο πέναλτι του Καράμπελα το οποίο απέκρουσε ο Λάτσης, όμως τρία λεπτά μετά ο Σταθόπουλος ευστόχησε με σουτ για το 1-1! Η ομάδα της Κυψέλης πήρε ξανά το προβάδισμα στο 75' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Κ. Νάση (2-1), για να ακολουθήσει ένα τέταρτο... φωτιά! Στο 83ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κοσμίδης απευθείας με κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα και δύο λεπτά μετά ο Ιάσων έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει! Ο Κουρεμαδάς «σημάδεψε» δοκάρι με κεφαλιά και στην επαναφορά ο Μαγγίνας αστόχησε προ κενής εστίας!

Διαιτητές: Ψαρίδης, Καμπιώτης-Τζίβρας

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Λάτσης, Λιβνάνιος (55' Καίνιχ), Τσιτσόπουλος, Κοσμίδης, Καραφλής, Τελάι, Κόης (55' Κ. Νάσι), Ζίκα, Ν. Νάσι, Καβαλιέρης, Μπούσιος (55' Μπάρε)

ΑΟ ΙΑΣΩΝ (Κώστας Δαδίτσος): Πιτσίνης, Γλέζος, Μπράβος (55' Κεφαλάς), Λύχνος, Κουρεμαδάς, Τραγανός, Αποστολόπουλος (55' Μαγγίνας), Καράμπελας  (86' Τσιραπίδης), Σταθόπουλος (67' Γουέργκι), Κερασιώτης, Γέρος.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35