social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Τέλος ο Κατσούδας από τον Αττικό

Θέμα soccerlive I Τέλος ο Κατσούδας από τον Αττικό

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο κεντρικός αμυντικός, Γιάννης Κατσούδας.

Ο ικανότατος οπισθοφύλακας έλυσε πριν από λίγο τη συνεργασία του με τον Αττικό και αναζητάει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

 Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός μετά το πέρασμα που είχε από τον Αθηναϊκό είχε μετακινηθεί φέτος το καλοκαίρι στον Αττικό έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αθηναϊδα, Αθηναϊκό, Ελευθερούπολη, Πετράλωνα και Βοτανικό και πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει έναν βράχο στην άμυνα των λόρδων. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τις φανέλες των Βοτανικού, Πετραλώνων έχει κατακτήσει ανόδους όπως και με τη φανέλα του Φωστήρα Ταύρου που κατέκτησε πρωτάθλημα από την Δ' Εθνική στην Γ' πανηγυρίζοντας και δυο κύπελλα ΕΠΣΑ. 

 Ο ίδιος μετά το "διαζύγιο" τόνισε στο soccerlive.gr: Ευχαριστώ τον Αττικό για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο, τους συμπαίκτες μου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Κώστα Αθανασόπουλο. Εύχομαι η ομάδα να πετύχει το στόχο της. Καλή χρονιά σε όλους''. 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35