social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αθανασόπουλος: Η Θύελλα Περιστερίου θα είναι αξιοπρεπής μέχρι το τέλος της σεζόν

Αθανασόπουλος: Η Θύελλα Περιστερίου θα είναι αξιοπρεπής μέχρι το τέλος της σεζόν

Το δικό του σχόλιο έκανε ο διοικητικός παράγοντας της Θύελλας Περιστερίου, Θοδωρής  Αθανασόπουλος, για τη συνέχεια που περιμένει την Θύελλα Περιστερίου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ. 

 Οι πράσινοι που παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία και συμμετέχουν στον 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ είχαν την ατυχία να μην μπορέσουν να "κατέβουν" στο ματς με τον Ηρακλή Περιστερίου αφού οι ατυχίες και οι υποχρεώσεις των ποδοσφαιριστών τους είχαν ως αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να κερδίσουν το ματς στα χαρτιά, αφού οι πράσινοι δεν είχαν τον απαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Παρ' όλα αυτά, στον αγώνα με τον Αττικό που αποτελεί την πρώτη επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για την Θύελλα για το έτος 2023 οι πράσινοι θα δώσουν κανονικά το παρών.

Χαρακτηριστική είναι και η δήλωση του κο. Αθανασόπουλου που τόνισε στο soccerlive.gr τα εξής: "Εύχομαι σε όλο το κόσμο και σε όλες τις ομάδες του αθηναίκού ποδοσφαίρου καλή χρονιά με υγεία και τύχη. Μαζί με τον προπονητή μας κ. Δημόπουλο προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ομάδα στο επιθυμητό επίπεδο ώστε να ολοκληρώσουμε με αξιοπρέπεια τις υποχρεώσεις μας φέτος. Η Θύελλα Περιστερίου θα είναι αξιοπρεπής μέχρι το τέλος της σεζόν και θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε και την ομάδα της νέας χρονιάς. Με τον Ηρακλή Περιστερίου υπήρχαν πολλές άτυχες στιγμές αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές είχαν τραυματισμούς και άλλοι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Στο ματς με τον Αττικό θα είμαι καθώς πρέπει και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο"


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35