social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έδωσαν συνέχεια στο «θρίλερ» Ηλυσιακός και Χολαργός (0-0)

Έδωσαν συνέχεια στο «θρίλερ» Ηλυσιακός και Χολαργός (0-0)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ, αλλά και γενικότερα στο λεκανοπέδιο, είχε νικητή και αυτός ήταν το... αθηναϊκό ποδόσφαιρο!

Σε ένα σπουδαίο ματς που έγινε στο δημοτικό στάδιο Ζωγράφου μπροστά σε περίπου 1500 φιλάθλους των δύο ομάδων και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ο Ηλυσιακός και ο Χολαργός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), έπειτα από ένα ενενηντάλεπτο που πρόσφερε αρκετές μονομαχίες, πάθος και μόνο αγωνιστικές αφορμές για συζήτηση. Το αποτέλεσμα έδωσαν τη δυνατότητα στις δύο ομάδες αφενός να διατηρήσουν το αήττητο που «τρέχουν» από την αρχή του πρωταθλήματος, αφετέρου να κρατήσουν στα ύψη το ενδιαφέρον σε μία μάχη κορυφής που έχει εξελιχθεί σε θρίλερ! Άλλωστε, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, οι δυο τους έχουν από εννέα νίκες και μία ισοπαλία, τη σημερινή, πηγαίνοντας «χέρι-χέρι» προς την έναρξη του δευτέρου γύρου.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές στο παιχνίδι χωρίς να καταφέρνουν ωστόσο να αξιοποιήσουν κάποια από αυτές, απέναντι σε μία ομάδα που παρουσιάστηκε αποφασισμένη να μην χάσει στο ντεμπούτο του Γ. Τσαμόπουλου στην τεχνική ηγεσία. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 22ο λεπτό όταν ο Μαρίνου «σημάδεψε» δοκάρι, ενώ μεγάλες ευκαιρίες χάθηκαν και με πρωταγωνιστές τους Τσέργα και Γαλημίτη. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν στο δεύτερο ημίχρονο να περιορίσουν την επιθετική δραστηριότητα των γηπεδούχων και επί της ουσίας να μην απειληθούν ιδιαιτέρως, κρατώντας το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Άψογη ήταν η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, όπως άψογη ήταν και η διαιτησία του Μπαϊρακτάρη, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους δύο βοηθούς του.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης, Απτόσογλου-Σαμοΐλης

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης): Μπαλασάκης, Κάρδαρης, Τσαραούσης (64' Βελισσάρης), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Χριστόπουλος, Τσέργας, Γαλημίτης (80' Άνχελ), Μαρίνου (64' Σινομάτι), Λέκκας

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μολφέσης, Κοντογιάννης, Τσαγκάρης, Μιχελής, Βλασόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (46' Ζαχαρόπουλος), Τσιαντής (46' Κομνηνός), Μπαλαχτσής, Κετσετζόγλου, Τσίρος (46' Μπόλης), Σκούμας (82' Μυλωνάς).

(Photo: Γιάννης Μητσόπουλος)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35