social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καταιγιστική η Δάφνη Π. Φαλήρου, 4-0 τον ΑΟ Καλαμακίου

Καταιγιστική η Δάφνη Π. Φαλήρου, 4-0 τον ΑΟ Καλαμακίου

Ύστερα από ένα «ανοιχτό» παιχνίδι στο γήπεδο «Σ. Αγγελόπουλος», με εκατέρωθεν δημιουργικές στιγμές, η Δάφνη Π. Φαλήρου επιβλήθηκε με 4-0 του ΑΟ Καλαμακίου, αξιοποιώντας επί της ουσίας τις φάσεις που εκείνη δημιούργησε.

Από την άλλη, η ουραγός ομάδα του Καλαμακίου έπαιξε ποδόσφαιρο δίχως σκοπιμότητες, γνωρίζοντας μία ήττα που μάλλον δεν της άξιζε σε αυτό το εύρος του σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 10ο λεπτό με απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσουκαλά (1-0), ενώ στο 30' ο σκόρερ του πρώτου γκολ εκτέλεσε κόρνερ για να γράψει ο Γιαννούλης με κεφαλιά το 2-0. Στο 62' ήρθε το 3-0 με σουτ του Βλαχάκη, ενώ στο 75' ο Κωνσταντινίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τη Δάφνη, που έδωσε συνέχεια στην ανοδική της πορεία στον 1ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ.

Κελεκίδης, Σερεβέτας-Μπάγιας

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Μπότος (77' λ.τρ. Λάπας), Δερμιτζάκης, Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης (77' Σανζόνι), Ράπτης (66' Παπαδόπουλος), Γιαννούλης (60' Βλάχος), Βλαχάκης, Τσουκαλάς (75' Δάμης), Κωνσταντινίδης

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Αθανασίου (73' Παπαϊορδάνου), Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης (56' Καλογερόπουλος), Λάιος (46' Ζαχαρίου), Γεροντάρης, Καλός, Σαραντινός (64' Γιανναράκος), Σιδεράς.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35