social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίος ΠΟΨ θριάμβευσε στο ντέρμπι (1-0 την Πεύκη)!

Σπουδαίος ΠΟΨ θριάμβευσε στο ντέρμπι (1-0 την Πεύκη)!

Ούτε απέναντι στην πρωτοπόρο Πεύκη... μάσησε ο φοβερός ΠΟ Ψυχικού και πήρε άλλο ένα μεγάλο αποτέλεσμα, που τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κορυφή, στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ!

Η ομάδα του Π. Γκίκα, μία εκ των ελαχίστων σε όλη την Αθήνα που παραμένει αήττητη από την αρχή της σεζόν μέχρι και σήμερα, κατέβαλε με 1-0 τον αντίπαλό της και πλησίασε στο -4, παραμένοντας παράλληλα στην τρίτη θέση! Σε πρόσωπο του αγώνα εξελίχθηκε ο Κέφης, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να πετύχει στο 58' με κοντινό σουτ το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση! Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθούν εκείνοι στο σκορ, όμως δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και έφτασαν σε μία σπουδαία επικράτηση, που συνοδεύτηκε από ξέφρενους πανηγυρισμούς! 

Διαιτητές: Αλάμπεης, Λιαμπότης-Κουντουρέλης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Παναγιώτης Γκίκας): Χρανιώτης, Χειμαριός (46' Κέφης), Γιατράκος, Κυρίτσης, Τσίκος, Οτεμπέρης, Αντωνόπουλος, Μαραβελάκης, Διαμαντόπουλος (90' Χαλάς), Γκόντζος (57' Κοτσώνης), Κούκος

ΠΕΥΚΗ (Κυριάκος Μαυρίδης): Μπακόλας, Μακρής, Πολυμέρου (85' Ντούνης), Ντέντια (85' Γιαννίκος), Τσότρας. Β. Μπάρε, Λιάσκος (65' Α. Μπάρε), Μπανιάς (76' Μπούκουρας), Σπυριδάκης, Φάρκωνας, Χαραλάμπους (76' Ε. Γεντίκης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35