social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πήρε... μπρος ο Παπάγος, 3-0 τη Λαύρα στην Αργυρούπολη

Πήρε... μπρος ο Παπάγος, 3-0 τη Λαύρα στην Αργυρούπολη

«Άλλη» ομάδα είναι ο Παπάγος με την έλευση του 2023, δίνοντας την εντύπωση πως όχι απλώς δεν θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αλλά ότι θα διεκδικήσει ένα πολύ καλό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη!

Η ομάδα του Γ. Ντόκου πέρασε σαν... άνεμος από την Αργυρούπολη, όπου επιβλήθηκε με 3-0 της Λαύρας, πανηγυρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη! Οι «στρατηγοί» είχαν ένα κυριαρχικό πρώτο ημίχρονο, όπου έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 30ο λεπτό, σε πλασέ του Ταλιούρα. Ευτύχησαν να προηγηθούν πριν την ανάπαυλα και, συγκεκριμένα, στο 42' χάρη σε λόμπα του Θ. Δρυμωνίτη (0-1). Με την έναρξη του δευτέρου μέρους και μέσα σε ένα δίλεπτο, φρόντισαν να «καθαρίσουν» το ματς. Στο 49ο λεπτό ο Κουλούρης με πλασέ πέτυχε το 0-2, σημειώνοντας παράλληλα το τρίτο προσωπικό του γκολ σε δύο συμμετοχές, ενώ στο επόμενο λεπτό (50') ο Μπράτσος με σουτ διαμόρφωσε το 0-3, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Γεωργιτσόπουλος-Μαμούνης

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ. (Παναγιώτης Καλαϊτζίδης): Γουλής, Ζαρίκος (19' Κωστάλας), Μυλωνίδης (72' Κουλουρίδης), Κολάι, Λύτρας (72' Σημαιάκης), Τρουλλινός (46' Γκίκα), Μαυρόπουλος, Φωτουλάκης, Τφυφωνίδης, Πολυμερόπουλος, Σκούρλας

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Καπάνταης, Κωστόπουλος, Αλεξιάδης (81' Κ. Γύπαρης), Λιούκας, Καραβοκύρης (75' Γεωργάκης), Μπράτσος (81' Α. Δρυμωνίτης), Φατούρος, Ταλιούρας (61' Παπανστασίου), Θ. Δρυμωνίτης (75' Π. Γύπαρης), Κουλούρης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35