social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πεντάρα» στο Καλαμάκι και δεύτερη η Διάνα πριν το πρόγραμμα… θανάτου!

«Πεντάρα» στο Καλαμάκι και δεύτερη η Διάνα πριν το πρόγραμμα… θανάτου!

 Δίχως να δυσκολευτεί και με επιθετική πολυφωνία, η Διάνα επιβλήθηκε με 5-0 του ΑΟ Καλαμακίου στο «Ηλιούπολης Β’» και ξεκίνησε δυναμικά τον δεύτερο γύρο. Η ισοπαλία του Χαϊδαρίου και το ρεπό του Μικρασιατικού Αστέρα την έφεραν δεύτερη με 21 βαθμούς (όσους ο «ΑΟΧ») και στο -1 από την κορυφή του Α’ ομίλου, μπαίνοντας παράλληλα σε μια δύσκολη περίοδο με πολλά ματς… φωτιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο (25/1, Αγία Παρασκευή).

Μόλις στο 3’ ο Ποντικάκος πήρε το «ριμπάουντ» από το δοκάρι του Φάρου και έγραψε το 1-0 σε κενή εστία. Στο 10’ ο Φάρος «άδειασε» τον αντίπαλό του και πλάσαρε στην απέναντι γωνία για το 2-0. Οι γηπεδούχοι όριζαν το ρυθμό του αγώνα απέναντι σε ένα νεανικό σύνολο που πάλευε να απειλήσει με αξιώσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι τελικές στην εστία ανέβηκαν εκατέρωθεν, όμως μόνο η Διάνα σκόραρε, διατηρώντας το «μηδέν» στο τέρμα από τις 20 Φλεβάρη του 2022 για το πρωτάθλημα!

Στο 50’ ακυρώθηκε γκολ του Καζάκου ως οφσάιντ, αλλά στο 51’ ο Ζώης έπιασε ένα ασύλληπτο κουτεπιέ εκτός περιοχής και κρέμασε τον Γεωργούση για το 3-0. Ενα λεπτό αργότερα είχε και δοκάρι με ωραίο σουτ στη γωνία του «ΑΟΚ». Γενικά, έψαξε γκολ σε αρκετές περιπτώσεις και χάρισε χαμόγελα στον Γιάννη Κουσάνα κι όχι μόνο.

Στο 78’ ο Παυλίδης σταμάτησε το σουτ του Ευθυμίου με το χέρι πάνω στη γραμμή και ο διαιτητής Παπαδόπουλος καταλόγισε αμέσως πέναλτι και απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον 19χρονο παίκτη. Οι «κυανόλευκοι» φώναξαν για οφσάιντ στο ξεκίνημα επειδή σηκώθηκε η σημαία, αλλά μάταια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καζάκος στο 79’ και νίκησε όμορφα τον Γεωργούση που έπεσε σωστά, αλλά δεν γλίτωσε το 4-0. Ούτε και το τελικό 5-0 στο 90’ με την «οβίδα» του Καζάκου μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Τζέμαρη, ο οποίος επέστρεψε δυνατός στην υγεία του!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδόπουλος Ε., Κούλης Δ. - Γεωργιτσόπουλος Δ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Δάρρας (76’ Κριτσωτάκης), Νίκολι, Χάλος (66’ Κουσάνας Ηλ.), Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Ζώης (66’ Ευθυμίου), Φάρος (76’ Γκεγκάι), Ποντικάκος (66’ Τζέμαρης).

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος (80’ Ανάγνωστος), Αθανασίου (57’ Καλογερόπουλος), Κίλιας, Κοτόπουλος, Αργύρης (57’ Γιανναράκος), Κάλλος, Γεροντάρης, Ρήγας (57’ Παυλίδης), Ζαχαρίου (33’ Σαραντινός), Σιδεράς.


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35