social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με Γεωργίου ο Τριφυλλιακός, 2-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Με Γεωργίου ο Τριφυλλιακός, 2-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής

Πολύτιμο «τρίποντο» πρόσθεσε στη συγκομιδή του ο Τριφυλλιακός, καθώς κατέβαλε με 2-1 τον Πανιώνιο Καισαριανής, έχοντας ως κορυφαίο τον Γεωργίου, και ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

Από την άλλη, οι κυανέρυθροι υποχώρησαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπαλογιάννη. Μόλις στο 8ο λεπτό, μάλιστα, υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα ο Απέργης, επειδή ανέκοψε αντικανονικά αντίπαλό του που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ, σύμφωνα με την απόφαση του ρέφερι. Οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν το αριθμητικό πλεονέκτημα και άνοιξαν το σκορ στο 27' χάρη σε προσωπική ενέργεια και πλασέ του Γεωργίου (1-0). Ο ίδιος παίκτης «χτύπησε» και στο 73', κλέβοντας την μπάλα και πετυχαίνοντας το 2-0 με κοντινή κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να μπουν στο ματς, καταφέρνοντάς το εν μέρει, αφού στο 83' κέρδισαν πέναλτι και την αποβολή του Καλεπουδάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παριανός (2-1). Μάλιστα, στο 89' απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού αποβλήθηκε και ο Πανταζής με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Τριφυλλιακό. Ωστόσο, στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που απέμενε ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι περισσότερο και, μοιραία, γνώρισε την ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε απευθείας με κόκκινη κάρτα και ο Διονυσόπουλος για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

Διαιτητές: Μπαλογιάννης, Τσαγκάρης-Μπαζακούλας

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Τσιάτσιος, Καλεπουδάκης, Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Μαλέλι (78' Παπαδόπουλος), Χάνι, Γεωργίου, Σαντιγκάι, Μακρής (46' Παυλόπουλος)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χάλαρης, Μοχάμεντ, Μελιγός, Απέργης, Λιάπας, Παριανός, Διονυσόπουλος, Μπαρμπαλιάς (46' Νομικός), Ασωνίτης, Χατζηστεφάνου, Γκόφας (46' Βουτζαλής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35