social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θέμα soccerlive I Σκάει βόμβα με Αγοραστό με τις ευλογίες Αλαφούζου στον Ήφαιστο Περιστερίου

Θέμα soccerlive I Σκάει βόμβα με Αγοραστό με τις ευλογίες Αλαφούζου στον Ήφαιστο Περιστερίου

Μπορεί ορισμένες περιπτώσεις να φαντάζουν δύσκολες, όχι όμως για τον πρόεδρο του Ήφαιστου Περιστερίου, Κώστα Αλαφούζο που κάνει τα πάντα προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα για να πετύχει το στόχο της παραμονής. 

Πριν από λίγο ο γνωστός επιχειρηματίας έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Γιάννη Αγοραστό.

Ο θηριώδης στόπερ παρότι βρέθηκε στο μάτι αρκετών συλλόγων επέλεξε την φερεγγυότητα της διοίκησης Αλαφούζου και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ μετά το πέρασμα που είχε από τον Αχαρναϊκό το α' εξάμηνο.

Ο κ. Αλαφούζος μετά από προσωπικές ενέργειες έδειξε τα... σχέδια που έχει για τον Ήφαιστο αφού κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του συλλόγου έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που γνωρίζει τι εστί η λέξη πρωταθλητισμός. 

Κάτω από άκρα μυστικότητα ο διοικητικός ηγέτης του Ήφαιστου απέσπασε θετική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή που την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στην 2η θέση με τη φανέλα του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας. 

Ο 28χρονος στόπερ έχει περάσει από ΑΟ Καλαμακίου ,Ηλιούπολη,Ηλυσιακό ,Πανθηραικό και Τσικλητήρα Πύλου και αυτό δείχνει ότι έχει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35