social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στάση... Καματερό για τον ΠΟΨ (2-0)!

Στάση... Καματερό για τον ΠΟΨ (2-0)!

Η πρώτη ήττα του ΠΟ Ψυχικού στο φετινό πρωτάθλημα έμελλε να έρθει στο Καματερό!

Ο τοπικός ΠΑΟ, όντας «φρεσκαρισμένος» και βελτιωμένος, έφτασε σε μεγάλη νίκη με 2-0, δίνοντας συνέχεια στη δική του «αναρρίχηση», στην κατάταξη του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, στο 39ο λεπτό, ο Παπαϊωάννου βρέθηκε στην πορεία της μπάλας μετά την απόκρουση του Χρανιώτη σε σουτ του Παππά και με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν με όλες τις δυνάμεις τους για την ισοφάριση, έχασαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες, όμως στην τελευταία φάση δέχθηκαν τη χαριστική βολή. Ήταν το 96' όταν ο Καπίρης έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση και με σουτ έγραψε το 2-0, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα!

Διαιτητές: Μαράνος, Βαμβακάς-Βλατάκης

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Μιχάλης Κάτσικας): Γιάκης, Παπαϊωάννου, Πιτέλης, Παππάς, Τσουρούλας, Μαυροειδής, Μπινέρι (83' Μέτα), Αρναρέλλης, Τόλιας (90' Καπίρης), Μήτκας, Χαιρετάκης

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ (Παναγιώτης Γκίκας): Χρανιώτης, Κούκος (46' Κοντιζάς), Γκόντζος, Κυρίτσης, Τσίκος, Οτέμπερης, Κώτης (46' Κοτσώνης), Κέφης, Διαμαντόπουλος, Μαραβελάκης, Μέξας (46' Χαλάς)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35