social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μεγάλο διπλό για τον Άγιο Θωμά στο Ελληνικό

Μεγάλο διπλό για τον Άγιο Θωμά στο Ελληνικό

Διπλό παραμονής για τον Άγιο Θωμά που δείχνει πλέον ότι στόχος αποτελεί μια καλή πορεία και όχι η σωτηρία. Το συγκρότημα του Στέφανου Σοϊλεμέ υποχρέωσε τα Σούρμενα στην δεύτερη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με τους οράνιε να επικρατούν με 0-1 σε ένα πολύ όμορφο ματς με πάθος, ένταση και αρκετές καλές στιγμές.

Στο 7' ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε το σουτ του Τζώρτζη, ενώ στο 14' ο Γιαννόπουλος δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά τη σέντρα του Πετριτάι. Στο 19' ο Κουζελής έκανε τη σέντρα για τον Αγιο Θωμά όμως ο Αθανασόπουλος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή. Στο 32' ο Τζώρτζης έκανε τη σέντρα με τον Γεωργογιάννη να πιάνει την κεφαλιά χωρίς όμως να βρει στόχο. Στο 35' μετα από λάθος που έγινε στην άμυνα των Πόντιων ο Γεωργογιάννης βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Αθανασόπουλο όμως το πλασέ του σταμάτησε στον Πειραιώτη πορτιέρο. Στο 41' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Πετριτάι από τον Πετράκη, όμως ο διαιτητής Δημητρακόπουλος υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα. 

Με την έναρξη του β' μέρους ο Άγιος Θωμάς απείλησε όταν ο Τσινιάς μετά από αντεπίθεση έκανε το σουτ έξω από τηνπεριοχή όμως ο Αθανασόπουλος παρότι η μπάλα άλλαξε τροχιά απομάκρυνε. Στο 48' ο Αλεξανδράκης ενώ μπορούσε να ''σπάσει'' τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι επέλεξε την επιλογή του σουτ από πλάγια με τον Πετράκη να διώχνει. Στο 52' οι αμυντικοί των Σουρμένων έδιωξαν τη σέντρα του Τζώρτζη και ενώ ο Τσιγαρίδας είχε οπλίσει.

Ο Αρσενίου στο 55' είδε το φάουλ που εκτέλεσε να απομακρύνεται από τους αμυντικούς, ενώ στο 56' ούτε ο Γιαννόπουλος ούτε ο Πετριτάι μπόρεσαν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα σε φάση διαρκείας. Στο 60' ο Άγιος Θωμάς πάγωσε το Ελληνικό όταν ο Τσιγαρίδας εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Αθανασόπουλου μετά το σουτ του Γεωργογιάννη και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1. Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν όμως το πλασέ του Γιαννόπουλο μετά την πάσα του Αρσενίου κατέληξε στην αγκαλιά του Πετράκη. Στο 76' τα Σούρμενα έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Πετριτάι από το ύψος της περιοχής να περνάει ψηλά άουτ. Στο 79' ο Μαρινάκης έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά όμως πέρασε ανεκμετάλλευτη η ευκαιρία.  

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιαννης Ταπραντζής) Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Τσομπάνης, Καμπουρούδης, Μιχελής (50' λ.τρ. Μαρινάκης), Μαργαρίτης, Αρσενίου, Χαπάλογλου, Λαμτσαι (46' Μακρυνορης), Γιαννοπουλος (64' Μασάντο), Πετριτάι

ΠΟ ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ (Στέφανος Σοϊλεμές) Πετράκης, Κουζελής, Μπόκος (88' Βαϊόπουλος), Χατζής, Παπαζαφειρόπουλος, Ζαρκαδούλας, Τζώρτζης, Τσινιάς (80' Νικάμης), Γεωργογιάννης (80' Τετώρος), Τσιγαρίδας (64' Βάρφι), Κολοβός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35