social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πάγωσαν» με Παπαδήμα στο Αλσούπολη-Τριφυλλιακός

«Πάγωσαν» με Παπαδήμα στο Αλσούπολη-Τριφυλλιακός

Στο αγωνιστικό μέρος της συνάντησης που έγινε στο δημοτικό στάδιο της Ν. Ιωνίας ο Τριφυλλιακός πανηγύρισε μία μεγάλη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλσούπολη.

Ωστόσο, η αναμέτρηση των δύο ομάδων επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Παπαδήμα λίγο πριν το τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Μαραθωνίτη. Συγκεκριμένα, έπειτα από μία δυναμική εναέρια μονομαχία με αντίπαλο ποδοσφαιριστή, ο 31χρονος μεσοαμυντικός έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε άτσαλα στο έδαφος, με συνέπεια η γλώσσα του να φράξει τον αεραγωγό του. Άπαντες «πάγωσαν» σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα, ωστόσο η καίρια επέμβαση της ιατρού του αγώνα, αλλά και του συμπαίκτη του και κεντρικού αμυντικού, Πέτρου Χαραλάμπους, όπως και του προπονητή του, Γιώργου Λαζάρου, ήταν μάλλον καθοριστικές προκειμένου ο άτυχος ποδοσφαιριστής να επανακτήσει την αναπνοή του και να αποκτήσει πάλι τις αισθήσεις του. Εν συνεχεία και με μεγάλη καθυστέρηση, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου υποβλήθηκε σε μία σειρά από εξετάσεις, που ευτυχώς έδειξαν πως δεν είχε υποστεί κάποια άλλη βλάβη. Ο Παπαδήμας πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε στην οικία του, όπου θα πρέπει για τα πρώτα εικοσιτετράωρα να αντιμετωπιστεί με προσοχή.

Στο φύλλο αγώνος ο διαιτητής Μαραθωνίτης έγραψε: «Στο 92' ο Παπαδήμας τραυματίστηκε ύστερα από σύγκρουση και η γιατρός του αγώνα επενέβη άμεσα και έκανε απόφραξη αεραγωγού γλώσσας που προκλήθηκε από την πτώση. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε για το νοσοκομείο 'Ερυθρός Σταυρός' για περαιτέρω διάγνωση».

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Τριφυλλιακού θέλησαν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχές τους προς τον ποδοσφαιριστή για «ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35