social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με καρέ Δρακοντίδη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 6-2 τον Αρίωνα

Με καρέ Δρακοντίδη ο ΓΣ Αργυρούπολης, 6-2 τον Αρίωνα

Γκολ και θέαμα πρόσφερε η συνάντηση που έγινε στο γήπεδο Αργυρούπολης Β', όπου ο τοπικός ΓΣΑ επιβλήθηκε με το «χορταστικό» 6-2 του Αρίωνα.

Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Δρακοντίδης, ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων και οδήγησε σε νίκη την ομάδα του, η οποία πάντως «καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο το ματς.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Κωστόπουλος βρήκε... δίχτυα με προβολή (1-0), όμως στο 12' ο Μπουζιούρης ισοφάρισε με πλασέ μετά από λάθος στην άμυνα των «οράνιε» (1-1). Στο 14' οι γηπεδούχοι πήραν εκ νέου προβάδισμα με φάουλ του Δρακοντίδη (2-1), όμως ξανά ο Μπουζιούρης σκόραρε με πανομοιότυπο τρόπο στο 22' και έφερε το ματς στα ίσια για δεύτερη φορά (2-2). Στο 40ο λεπτό ο Δρακοντίδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που κέρδισε ο Χρήστου, με την ανάπαυλα να βρίσκει τον ΓΣΑ να προηγείται με 3-2. Στο 57' ο 30χρονος επιθετικός «χτύπησε» πάλι και με κοντινό πλασέ σημείωσε το 4-2, ενώ στο 63' πέτυχε με πλασέ το τέταρτο προσωπικό του γκολ για το 5-2. Το τελικό 6-2 διαμόρφωσε ο Χρηστογιάννης με κοντινό πλασέ στο 80'.

Διαιτητές: Κάρνης, Τζίβρας-Νάτσιος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Β. Σκαρτάδος (46' λ.τρ. Τσιτσίλιας), Μπάιλας (65' Παπακωνσταντίνου), Γοργάκης (46' Χρηστογιάννης), Γκοβίλας, Καραγκιουλές (46' Ασημάκης), Κωστάκης, Κωστόπουλος, Τσάκαλος (73' Μπάκαλης), Μπιζίνης, Χρήστου, Δρακοντίδης

ΑΡΙΩΝ (Σταύρος Πολύμος): Τσιμουράκος, Βαρδαξής, Φύτρος (65' Αντωνίου), Μπουρλέσης, Ζουμπόπουλος, Καραχάλιος (65' Σακελλαρόπουλος), Πολυμενόπουλος, Σπυρής (80' Γκιλλ), Μπουζιούρης, Καραγεώργος (80' Μπαλαούρας), Ντυρμίσι.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35