social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ασύγκριτο επίτευγμα της Αθηναΐδας!

Το ασύγκριτο επίτευγμα της Αθηναΐδας!

Το πρόγραμμα του 1ου ομίλου στη Β' ΕΠΣΑ, όπως είχε προκύψει από την κλήρωση στις αρχές της σεζόν, τα... έφερε έτσι ώστε η Αθηναΐδα να καλούνταν να δώσει τρεις συνεχόμενους αγώνες μακριά στην έδρα της: δύο στο τέλος του πρώτου γύρου και άλλον έναν στην πρεμιέρα του δευτέρου.

Με.. διάλειμμα μίας αγωνιστικής, μάλιστα, θα ακολουθούσε και νέα υποχρέωσή της ως φιλοξενούμενη. Κι, όμως, η ομάδα της Κυψέλης ολοκλήρωσε αυτόν τον κύκλο αγώνων με απόλυτη επιτυχία, σημειώνοντας ένα απίθανο επίτευγμα, που όμοιό του πιθανόν να μην μπορεί να συναντήσει κανείς σε κανένα άλλο πρωτάθλημα σε ολόκληρη τη χώρα! Συγκεκριμένα, μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα, το συγκρότημα του Μάκη Ραφαηλίδη κατάφερε να πετύχει τέσσερις εκτός έδρας νίκες και δίχως να δεχθεί έστω ένα γκολ!

Αναλυτικά, στις 8 Ιανουαρίου, για την 11η αγωνιστική, η Αθηναΐδα επικράτησε στη Μεταμόρφωση (1-0 την ΑΕΜ), μία εβδομάδα αργότερα (15/1), για την 12η αγωνιστική, πέρασε νικηφόρα από το Αιγάλεω (3-0 την Ιεράπολη), στις 22 Ιανουαρίου, για την 13η αγωνιστική, σημείωσε «τρίποντο» στο Περιστέρι (1-0 τον Ηρακλή) και το Σάββατο (4/2) πήρε με σκορ 1-0 το ντέρμπι με τον ΑΟ Ιλίου στο Ίλιον!

Με το νικηφόρο 1-0 επί του Αττικού στην «Αλεπότρυπα» να έχει μεσολαβήσει στις 28 Ιανουαρίου, μόνο εντύπωση δεν μπορεί να προκαλεί το γεγονός ότι, ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Αστέρα Ζωγράφου, η Αθηναΐδα οδηγεί την κούρσα σε αυτό το άκρως ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου!

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35