social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη ελπίδας η ΑΕ Μεταμόρφωσης, 1-0 την Κοψαχείλα

Νίκη ελπίδας η ΑΕ Μεταμόρφωσης, 1-0 την Κοψαχείλα

Ανανέωσε τις όποιες ελπίδες της για αποφυγή του υποβιβασμού η ΑΕ Μεταμόρφωσης χάρη στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γ. Γρίμα επικράτησε με 1-0 της Κοψαχείλας και πήρε ώθηση για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου, που παραμένει απαιτητική. Από την άλλη, στις τάξεις της Κοψαχείλας «βράζουν» με τη διαιτησία του Αρβανίτη και των συνεργατών του. Μάλιστα, από τον σύλλογο του Π. Φαλήρου κάνουν λόγο για έναν κακό διαιτητή, με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις ενάντια και στις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο «χρυσό» γκολ στο 57ο λεπτό με σουτ του Μπούσι (1-0). Λίγο νωρίτερα, στο 48', ο Μουχαμέτι είχε πλασάρει προς την εστία, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν πως αμυνόμενος της ΑΕΜ σταμάτησε με βουτιά και χρησιμοποιώντας το χέρι την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος, αλλά τον ρέφερι της αναμέτρησης να αφήνει το ματς να συνεχιστεί. Επίσης, στο 90ο λεπτό ο Ίμπρο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ, όμως ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό Τσιάτσο και, έτσι, η ισοφάριση δεν ίσχυσε.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τσαγκάρης-Τσιάτσος

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Περιβολαράκης, Κλετσίδης, Ψαρρής, Τούντας, Ζάχαρης, Μπαντίνογλου (67' Μυγκάκης), Μπούσι (88' Δημητρός), Καραβανάς (88' Ρασίντ), Ομάρ, Παπαρδάκης (78' Σαλούστρος)

ΚΟΨΑΧΕΙΛΑ (Αντώνης Κουφογιαννάκης): Μοσχοβίτης, Ασημακόπουλος, Σταμούλης (73' Μπαξεβανίδης), Μουχαμέτι, Πρέντσε, Λύτρας (59' Σένε), Δ. Βεϊζάι, Φωτόπουλος (80' Περιμένης), Ίμπρο, Φ. Βεϊζάι, Φόνσος (80' Φύτρος).

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35