social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Απαγορευμένη λέξη το... στραβοπάτημα!

Α' ΕΠΣΑ-1ος όμιλος: Απαγορευμένη λέξη το... στραβοπάτημα!

Με τη σπουδαία νίκη του στην Καισαριανή την περασμένη Κυριακή (12/2) το Χαϊδάρι κατάφερε να μπει πιο δυναμικά από ποτέ στη μάχη για την πρωτιά στον 1ο όμιλο.

Ακόμη, βέβαια, διατηρεί το ισχνό προβάδισμα ο Μικρασιατικός, που μπορεί να βρίσκεται, πλέον, στο -1, αλλά έχει εκτίσει το ρεπό του. Σε εκείνο που θα συμφωνήσουν όλοι είναι πως, έξι στροφές πριν το φινάλε, το οποιοδήποτε λάθος μπορεί να κοστίσει αμετάκλητα! Το Χαϊδάρι θέλει μόνο νίκη υποδεχόμενο το απόγευμα του Σαββάτου (18/2) τον γειτονικό Ήφαιστο Περιστερίου, ενώ ακριβώς το ίδιο ισχύει για τον Μικρασιατικό, που καλείται την Κυριακή (19/2) να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Ιωνία.

Τις όποιες πιθανότητές της για τίτλο θα διατηρήσει η Διάνα Ηλιούπολης εφόσον περάσει χωρίς απώλειες από το Ίλιον, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Λιοσίων επίσης το απόγευμα της Κυριακής.

Σπουδαίο ματς είναι το αυριανό (18/2) στο γήπεδο Νήαρ Ηστ, καθώς ο ΓΣ Καισαριανής «καίγεται» για τους βαθμούς απέναντι στον ισχυρό Πανερυθραϊκό, ενώ τις τελευταίες ελπίδες του κυνηγά ο Χαραυγιακός, υποδεχόμενος την Κυριακή τον ουραγό ΑΟ Καλαμακίου.

a1.jpg


Σχετικά άρθρα

Κατσάνος: Στην παρούσα φάση δεν μπορούν να διεξαχθούν πρωταθλήματα

Ο Υμηττός 3-1 τη Νίκη Γαλατσίου

Σκουμπουρδής: Βάσει της απόδοσής μας αδικούμαστε από τη βαθμολογία (vid)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35