social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τρίποντο... χρυσάφι στο 90+5' για τα Σούρμενα, 0-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Τρίποντο... χρυσάφι στο 90+5' για τα Σούρμενα, 0-1 την Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Με νίκη συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους τα Σούρμενα στον 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ τα Σουρμενα αφού πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο στον Άλιμο επικρατώντας στις καθυστερήσεις της Θύελλας Αγίου Δημητρίου με 0-1.

Οι ροσσονέρι έδειξαν υπομονή στο παιχνίδι τους και δικαιώθηκαν σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, παραμένοντας με αυτό το τρίποντο στην κορυφή του 2ου ομίλου έχοντας ωστόσο ματς περισσότερο από το Χαλάνδρι που βρίσκεται στο -3. Στα πρώτα 15' τα Σούρμενα μπήκαν δυνατά και είχαν δυο καλές στιγμές να ανοίξουν το σκορ, όμως στη συνέχεια ισορρόπησε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου, είχε επίσης ευκαιρίες, με κορυφαία τη φάση του 41' όταν ο Τσάκα κέρδισε πέναλτι όμως ο Τσακόγιωργας δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασόπουλο που απέκρουσε.

Στο β' μέρος η εικόνα του αγώνα δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αλίμου, όμως μετά το 70' τα Σούρμενα πήραν τον έλεγχο του αγώνα, έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς βάση των ευκαιριών που δημιούργησαν και στο τέλος δικαιώθηκαν.

Στο 95' σε μια φάση διάρκειας ο Λαμτσάι με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο 'Γ του Καβακλή για το τελικό 0-1. 

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Βαγγέλης Γιαννόουλος), Καβακλής, Αποστολόπουλος (78' Τζελέφας), Πατρίκιος, Γαλάνης, Παπανδρέου, Μανουσέλης, Τσάκα, Κίστα (71' Κουμουνδούρος), Πετράκης (78' Δημητρίου), Φραγκεδάκης, Τσακογιωργας.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταμπραντζης) Αθανασόπουλος, Τσομπάνης, Μαρινάκης, Κουμπαρούλης, Οικονόμου, Μαργαρίτης, Αρσενίου (63' Ντοκάι), Μακρυνόρης (46' Χαπάλογλου), Γιαννόπουλος (63' Μασάντο), Λαμτσάι, Πετριτάι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35