social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Με το… αγαπημένο της σκορ η Διάνα, 1-0 τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων στο Ίλιον

Με το… αγαπημένο της σκορ η Διάνα, 1-0 τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων στο Ίλιον

 Μπορεί να σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και να είχε για αντίπαλο μια ομάδα με δυνατή έδρα και ένα αήττητο έξι αγώνων, όμως η Διάνα πέρασε με το… αγαπημένο 1-0 από το Ίλιον κόντρα στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων.

«Κλειδί» το γρήγορο τέρμα του Ποντικάκου στο 4’, όταν σούταρε προς την εστία, αλλά η παρέμβαση του Βασιλάκου άλλαξε πορεία στην μπάλα, άφησε τον Ανδρεοσόπουλο… άγαλμα και το 1-0 ήταν γεγονός. Στο 11’ ο Τίγκας σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή, στο 34’ και στο 45’ ο Ποντικάκος αστόχησε από πλεονεκτικές θέσεις για νέο γκολ, ενώ στο 42’ το σουτ του Λειβαδά κατέληξε στην εξωτερική μεριά της εστίας.

Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία τους με τετ α τετ του Τουρτούλι στο 19’ να σταματάει ο Τζίνας και το «τεχνικό» πλασέ του Μπριστογιάννη στο 24’ να περνά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ένταση δεν μειώθηκε και οι δυο ομάδες συνέχισαν να ψάχνουν νέα τέρματα, με το μυαλό πάντα και στην άμυνα. Στο 49’ ο Τζίνας είπε «ΟΧΙ» στον Γανωτή, στο 60’ ο Λειβαδάς είδε το σουτ του να «γλείφει» το δοκάρι και στο 65’ ο Νησαριώτης δεν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι «φάτσα» με τον Τζίνα. Στο 71’ ο Τσάτσα πήγε για… το γκολ της αγωνιστικής λίγο πιο μπροστά από το κέντρο, αλλά ο Τζίνας απέκρουσε και δεν τον «κρέμασε» το μακρινό σουτ. Στο 81’ ο Ζώης έβαλε την προβολή και «άγγιξε» το 0-2 που δεν έγινε ούτε στο 82’ από τον Φάρο, με τον Τσιάνο να σουτάρει εκτός στο 89’. Τελικό 0-1!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κωσταγιάννης, Βλατάκης - Αναστασόπουλος-Τσιγγέλης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.Λ. (Νίκος Παπαρούνης): Ανδρεοσόπουλος, Τίγκας (90+2’ Σουλοβάρι), Λαμπρόπουλος, Μιχαηλίδης, Βασιλάκος, Τσάτσα, Ζέρβας (46’ Τσιάνος), Γανωτής, Νησαριώτης, Τουρτούλι (90+2’ Λευκαδίτης), Μπριστογιάννης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Κατσιάνης, Μπακογιάννης, Χάλος, Μπαρδάκης, Καζάκος (70’ Ζώης, 90’ λ.τρ. Τζέμαρης), Παπαντζίμας, Λειβαδάς (82’ Ευθυμίου), Φάρος, Ποντικάκος (90’ Αυγέρης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35