social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν το... βάζει κάτω η ΑΕ Μεταμόρφωσης (2-0 στο Αιγάλεω τον Ορφέα)

Δεν το... βάζει κάτω η ΑΕ Μεταμόρφωσης (2-0 στο Αιγάλεω τον Ορφέα)

Περίσσια ψυχικά αποθέματα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕ Μεταμόρφωσης και δείχνουν ότι είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο όνειρο μέχρι να σβήσει η τελευταία ελπίδα!

Με πάθος και αποφασιστικότητα η ομάδα της Μεταμόρφωσης πέτυχε μεγάλη νίκη με 2-0 στο Αιγάλεω απέναντι στον Ορφέα, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα! Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά και «χτύπησαν» στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με τον Μπούσι να ανοίγει το σκορ με πλασέ στο 73' (0-1) και τον Ντιέγκσι να σημειώνει το 0-2 στο 89'.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Πάσκος-Παπακωνσταντίνου

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος (46' Λάπας), Χαρίτος, Μπέλιας, Σαρδέλης, Μαγαλιός (65' Τριανταφυλλίδης), Λουμίδης, Μουσκάτ (46' Κονγκίνη), Γεωργόπουλος (46' Β. Αγγελακόπουλος (74' Νεστουράι)), Σαββίδης, Σακάκος

ΑΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Γιάννης Γρίμας): Φούσκας, Μιγκάκης (72' Χατζηιωαννίδης), Κλετσίδης, Ψαρρής, Τούντας, Ζάχαρης, Μαρούσος (56' Σαλούστρος), Μπούσι, Καραβανάς (72' Ντιέγκσι (90' λ.τρ. Στεργίου)), Ομάρ, Παπαρδάκης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35