social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ακλόνητος συνεχίζει ο Διαγόρας Αιγάλεω, 4-2 τον Άρη Χολαργού

Ακλόνητος συνεχίζει ο Διαγόρας Αιγάλεω, 4-2 τον Άρη Χολαργού

Σε θέση ανόδου παρέμινε ο Διαγόρας Αιγάλεω που επικράτησε του Άρη Χολαργού με 4-2.

Οι παίκτες του Στέλιου Γιάκα επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχουν την ευκαιρία την προσεχή εβδομάδα να βελτιωθούν στις όποιες ατέλειες παρουσιάζουν προκειμένου να παρουσιαστούν βελτιωμένοι το επόμενο σαββατοκύριακο που επιστρέφει η δράση στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ.

Στο 13' ο Καρακασίδης έκανε το 1-0, με τον Μελλή Σ. στο 22' να δίνει προβάδισμα δυο τερμάτων στους Αιγαλεώτες για το 2-0. Στο 45' ο Γκενάκος μείωσε στο σκορ για τον Άρη Χολαργού, κάνοντας το 2-1, με τον Κίτσιο στο 80' να κλειδώνει τη νικη για τον Διαγόρα αφού πέτυχε το3-1.

Στο 75' ο Παντέλης άγχωσε τους φιλοξενούμενους αφού έβαλε ξανά στο ματς τον Άρη μειωνοντας σε 3-2, όμως το γκολ του Ι. Μελή στο 4' των καθυστερήσεων ήρθε για να καθησυχάσει τους φιλοξενούμενους αφού πέτυχε το 4-2 που ήταν και το τελευταίο γκολ του αγώνα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Στέλιος Γιάκας) Κωτσαδάμ, Μελης Σ. (25' Σωτηρίου (51' Μίχας), Ρήγος, Σπυροπάλι (70' Πιπίνης), Τζαβάρας Υ., Σφίχτης, Τζαβάρας Θ., (70' Καλλίλας) Πολυζογώπουλος, Κίτσιος, Καρακιδης, Μελης Ι.

ΑΡΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ (Νικος Λιβανθινος) Κουλόλι, Κεφαλας, Σουρης, Παπαπαναγιωτου, Βιτσεντζάτος, Ρουστας (46' Χειμάρας), Σταμπουλης, Καραμουσλής, Γκενακος, Κατσαρος (72' Παντελής), Μπροσεβσκι (28' Τόμα).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35