social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του ΠΑΟ Καματερού (Φωτό - Βίντεο)

Οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του ΠΑΟ Καματερού (Φωτό - Βίντεο)

 Με ευχάριστη διάθεση και σε όμορφο κλίμα έγινε η ετήσια κοπή της πίτας του ΠΑΟ Καματερού στο καφε Route, στην πλατεία Δημοκρατίας, το βράδυ της Πέμπτης.

Παραβρέθηκαν ολα τα τμήματα του συλλόγου, με παρόντες επίσης προπονητές, γονείς και φίλους της ομάδας καθώς και την δημοτική αρχή αποτελούμενη απο τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Σταύρο Τσίρμπα

και τους Σπύρο Κοτσίνη (αντίδημαρχος τεχνικών υπηρεσίων), Βαγιάνη Στάθη (αντιδήμαρχος παιδείας), Νταούτη Γιώργο (αντιδήμαρχος καθαριότητας), Ζαλαγκούδη Δημήτρη (αντιδήμαρχος οικονομικών), Δρόσο Κώστα (προεδρος κοινότητας Καματερού), Γιάννη Ρέππα (προεδρος σχολικης επιτροπής α' βάθμιας).
Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του και υπεύθυνος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ατρόμητος, Τόλης Αποστόλου.

«Δώστε μας το φως κυριολεκτικά και μεταφορικά» ήταν η εισαγωγική ομιλία του Γιάννη Πέτρου αναφερόμενος στο θέμα του φωτισμού και στην προσπάθεια να γίνει καλύτερο το γήπεδο Καματερού σε θεματα τεχνικης υποδομής.

Στην συνέχεια τίμηθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Λέτσιος για την πολυετή παρουσία με τα χρωματα της ομάδας, παραλάμβανοντας την πλακέτα απο τον ίδιο το δήμαρχο.

Στην συνέχεια ο δήμαρχος Σταύρος Τσίρμπας ευχήθηκε καλή χρονιά σε ολο τον κόσμο του ΠΑΟ Καματερού και ..παραλάμβανοντας την πάσα απο τον Γιάννη Πέτρου για το θέμα του γηπεδου, τόνισε οτι θα κάνει οτι είναι δυνατό για να γίνει καλύτερο το μοναδικό γήπεδο της περιοχής.

 Την κοπή της πίτας των παλαιμάχων έκανε ο Γιώργος Τρισκογιάννης, με αντίστοιχη κίνηση να γίνεται απο τον πρόεδρο του συλλόγου, Βασίλη Γιάκη. Στην εκδήλωση προβλήθηκαν και βίντεο της φετεινής χρονιάς απο όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς βίντεο προς τον Γιώργο Λέτσιο.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35