social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Ψαλίδισε» τις ελπίδες της Διάνας για τίτλο η Δάφνη Π. Φαλήρου (0-0)

«Ψαλίδισε» τις ελπίδες της Διάνας για τίτλο η Δάφνη Π. Φαλήρου (0-0)

 «Κρυπτονήτης» της Διάνας (3η θέση, 33β) αποδείχθηκε η Δάφνη Π. Φαλήρου (7η θέση, 20β), καθώς με το 0-0 στο «Ηλιούπολης Β» έκοψε άλλους δυο βαθμούς και ψαλίδισε τις ελπίδες της για τον τίτλο στον Α’ όμιλο.

Σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου γύρου, κέρδισε 5 πόντους εις βάρος της ομάδας του Γιάννη Κουσάνα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Η φάση του Ποντικάκου στο 7’ σήκωσε νέα θύελλα αντιδράσεων στην πλευρά των γηπεδούχων που, ξανά, με αντίπαλο τη Δάφνη έχουν διαμαρτυρία για φάση κλειδί και συγκεκριμένα για πιθανή ανατροπή του εξτρέμ της Διάνας από τον Ιωαννίδη που καταλογίστηκε ως θέατρο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα και οι φιλοξενούμενοι είχαν τις δικές τους αντιρρήσεις προς το πρόσωπο του διαιτητή Θώμογλου, ο οποίος είχε πολλή δουλειά σε ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Στις φάσεις του αγώνα, ο Γιαννούλης «άγγιξε» το γκολ στο 3’ με τεχνικό σουτ, ενώ στο 26’ ο Κατσιάνης έβαλε κομβικά το πόδι του σε σουτ του Παπαδόπουλου. Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν με δυο σουτ του Λειβαδά, όμως στο 33’ η οβίδα του Καζάκου με φάουλ τράνταξε τα δοκάρια του Μπότου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιάννη Ντάκουρη μπήκαν καλύτερα και ο Ζαμπέτης στο 61’ και το 73’ δοκίμασαν την ετοιμότητα του Τζίνα που μπλόκαρε σταθερά δις. Φάση του αγώνα για τους Ηλιουπολίτες στο 76’, με τον Μπότο να αποκρούει εξ επαφής την κεφαλιά του Φάρου και στο ριμπάουντ ο Καζάκος αστόχησε από το… μισό μετρό, μαρτυρώντας την πίεση που έχει για να συνδεθεί άμεσα με τα αντίπαλα δίχτυα. Τελευταία φάση στο 85’ και το δοκάρι του Κωνσταντινίδη που διατήρησε το 0-0 και αμυντικό ρεκόρ της Διάνας στο «κάστρο» της (ένας χρόνος δίχως γκολ παθητικό)!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Θώμογλου Γ., Βαμβακάς Μ. - Μαμούνης Φ.

ΔΙΑΝΑ ΗΛ. (Γιάννης Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης (64’ Ζώης), Κατσιάνης, Μπακογιάννης, Χάλος (74’ Ευθυμίου), Μπαρδάκης, Καζάκος, Παπαντζίμας, Λειβαδάς, Φάρος, Ποντικάκος.

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντάκουρης): Μπότος, Ιωαννίδης, Πάλλας, Ξύδης, Χριστόπουλος, Λιόσης, Γιαννούλης, Παπαδόπουλος (71’ Βλαχάκης Ι.), Βλαχάκης Εμ., Ζαμπέτης (82’ Δερμιτζάκης), Κωνσταντινίδης (90+2’ Δάμης).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35