social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ασταμάτητη η Αθηναΐδα, 3-0 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Ασταμάτητη η Αθηναΐδα, 3-0 τον Ορφέα Αιγάλεω!

Από εκεί που είχε μείνει πριν τη διακοπή του περασμένου σαββατοκύριακου συνέχισε σήμερα (4/3) η Αθηναΐδα και πραγματοποίησε άλλο ένα βήμα προς την επάνοδό της στα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου!

Με αποφασιστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο η Αθηναΐδα έκαμψε την αντίσταση του Ορφέα Αιγάλεω, σαφώς πιο δύσκολα από ό,τι μαρτυράει το τελικό 3-0.

Μετά από ένα «στείρο» και δυνατό πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 51ο λεπτό, όταν ο Φρατζέσκος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντής με κεφαλιά νίκησε τον Μακρή για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως στο τέλος δέχθηκαν άλλα δύο πλήγματα. Στο 88' ο Ντιντίφας χτύπησε φάουλ και ο Μαρμαράς με κεφαλιά σημείωσε το 2-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανάκης σκόραρε με συρτό πλασέ για το τελικό 3-0, που διατηρεί την ομάδα της Κυψέλης στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Πρίντζιος

ΑΘΗΝΑΪΔΑ (Μάκης Ραφαηλίδης): Γκιμούσης, Κοντής, Λούλο (41' Μήτση (69' Μαρμαράς)), Βογατσάς, Πράσσος, Κανδαλέπας, Ντιντίφας, Τζουρμανάς (84' Βαγγέλης), Πανάκης, Φίλος (84' Καραΐσκος), Φρατζέσκος

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓ. (Σταύρος Ηλιόπουλος): Μακρής, Φ. Αγγελακόπουλος (83' Κατσαΐτης), Χαρίτος (83' Αγγελόπουλος), Μπέλιας, Βουτσινάς, Κετσίλης (54' Ανδρονιώτης), Σαρδέλης, Μαγαλιός (71' Γεωργιόπουλος), Νεστουράι, Λάππας, Β. Αγγελακόπουλος (71' Κωνσταντόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35