social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κορυφή και... περιμένει ο Απόλλων Χαλανδρίου (3-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου)

Κορυφή και... περιμένει ο Απόλλων Χαλανδρίου (3-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου)

Έκανε τη... δουλειά ο Απόλλων Χαλανδρίου κόντρα στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ανέβηκε στην κορυφή του 4ου ομίλου και περιμένει «στραβοπάτημα» της Πεύκης στο Γαλάτσι αύριο (12/3) για να παραμείνει εκεί.

Η ομάδα του Χρ. Βλάχου επικράτησε με το εμφατικό 3-0, παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο και χάνοντας πολλές καθαρές ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Από την άλλη, δεν απείλησε ο Θρίαμβος, που έδειξε ανήμπορος να ακολουθήσει τον ρυθμό του αντιπάλου του.

Στο 21ο λεπτό ο Στεργιώτης είχε προσπάθεια στο δοκάρι, όμως έξι λεπτά μετά (27') ο Νίνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, εκμεταλλευόμενος απόκρουση του Κούμη σε τετ α τετ με τον Στεργιώτη (1-0). Στο 35' ο Παγώνης σκόραρε, όμως υποδείχθηκε οριακά σε θέση οφσάιντ, με τον Στεργιώτη να αναλαμβάνει δράση στο δεύτερο ημίχρονο και να εδραιώνει την επικράτηση της ομάδας του. Στο 58' πέτυχε το 2-0 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Παγώνη (2-0) και στο 62' ξανά με πλασέ, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Παπαδάκη, σημείωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητές: Κελεκίδης, Γεωργιτσόπουλος-Πρίντζιος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος, Ψάλλας, Αγγελόπουλος (75' Καναλουπίτης), Αγκόλλη, Κανδεράκης (75' Βλάχος), Νίνος (68' Μπεθάνης), Στεργιώτης (68' Κούρος), Τζάκσον (59' Παπουτσής), Παγώνης

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Δημήτρης Τζαβέλας): Κούμης, Μπαγετάκος, Λώλος, Χήτος, Κερμέζο, Μπαγιαρτάκης (65' Ζαχαριάς), Δράμης, Μπόγκος (75' Χατζηκωνσταντίνου), Ηλιόπουλος (82' Μπάρλος), Συριόπουλος, Ρούμπος (65' Κριεμάντι).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35