social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κυνικός ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-0 τη Λυκόβρυση

Κυνικός ο ΓΣ Αργυρούπολης, 2-0 τη Λυκόβρυση

Η Λυκόβρυση είχε τις ευκαιρίες στο γήπεδο Αργυρούπολης Β', ο ΓΣΑ είχε την ουσία!

Οι «πορτοκαλί» πήραν τη νίκη με 2-0 και εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 2ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ, αφήνοντας τον αντίπαλό τους κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Ρουμπελάκης πρόλαβε τον εξερχόμενο Αγγελάκη και με προβολή έκανε το 1-0, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν. Στο 38' ο Σχίζας είχε σουτ στο δοκάρι, πέντε λεπτά μετά (43') το πλασέ του Παπαχρήστου είχε την ίδια τύχη, ενώ κεφαλιά του τελευταίου στο 65' την εξουδετέρωσε ο Τσιτσίλιας. Αντί, λοιπόν, να έρθει η ισοφάριση, ο ΓΣ Αργυρούπολης έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο 80' χάρη σε κεφαλιά του Τσάκαλου από εκτέλεση φάουλ του Γοργάκη, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Τσιάτσος-Μαμούνης.  

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Τσιτσίλιας, Μπιζίνης, Τάγαρης, Γιαννίκος, Ασημάκης, Κωστόπουλος (74' Παπακωνσταντίνου), Ρουμπελάκης (53' Μπάιλας), Τσάκαλος, Ζυγούρης (46' Γοργάκης), Χρήστου, Δρακοντίδης

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Ιωάννου): Αγγελάκης, Κρασνίκι (74' Κορρές), Γαλακίδης, Σουλιώτης, Τζένης, Καβαλάρης (66' Νικολακάκης), Σχίζας, Τασιούδης, Παπαχρήστος, Πετράκης, Χρυσογονίδης.

 


Σχετικά άρθρα

Μπριστογιάννης: Δεν θεωρώ ότι είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά (vid)

Τα σημερινά (28/4) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Συνεχίζει με Μηλιά ο Βύρωνας

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35