social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανέβηκε τρίτος ο Τριφυλλιακός, 2-1 τους Λύκους στο Χαϊδάρι!

Ανέβηκε τρίτος ο Τριφυλλιακός, 2-1 τους Λύκους στο Χαϊδάρι!

Εξαιρετική πορεία διαγράφει στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ ο Τριφυλλιακός και, συγχρόνως, «χτίζει» την ομάδα της επόμενης σεζόν!

Το συγκρότημα του Γ. Κατσαρού πήρε και το ντέρμπι της τρίτης θέσης με τους Λύκους Χαϊδαρίου, επικρατώντας του αντιπάλου του με 2-1 στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης». Στο 15ο λεπτό του αγώνα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, ο διαιτητής το αρνήθηκε, δείχνοντας κίτρινη κάρτα για... θέατρο στον πρωταγωνιστή της φάσης και το παιχνίδι διεκόπη για περίπου τρία λεπτά επειδή ακολούθησε ρίψη πετρών προς τον πρώτο βοηθό Λεονταρίδη. Στο 30ο λεπτό οι γηπεδούχοι υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν στο ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζεβελέκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έξι λεπτά μετά (36') οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα χάρη σε κεφαλιά του Χάβου (0-1). Παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα, οι Λύκοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 69' με κοντινό σουτ του Ταρούσα (1-1), όμως ο Τριφυλλιακός επανέκτησε το προβάδισμα στο 81' χάρη σε δυνατό σουτ του Κατσαρού από θέση εκτός περιοχής (1-2). Μετά τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Γιαννόπουλος.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής, Λεονταρίδης-Τζανόγλου

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Χρήστος Σημαντήρας): Καλλιγάς, Τουλιαγκάνοφ, Γιαννόπουλος, Τσατσαλίδης, Μακρής, Καλογερόπουλος (60' Παπαδάκης), Τζαμαλής (46' Στόγιας), Ταρούσα, Κυρκιλής (79' Γκοτσούλιας), Μίχος (87' Μπάιρας), Τζεβελέκος

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κατσαρός): Κατσιγίνης, Τσιάτσιος, Μπερτζελέτος (60' Μπιτσάκης), Παρδάλης, Κατσαρός, Πανταζής, Παπαδόπουλος (66' Μακρής), Χάβος, Βιτζηλαίος (66' Τρυπερίνας), Σαντιγκάι (80' Γούμενος), Τσελεπής (60' Βαλασιάδης)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35