social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κερδισμένος ο Παπάγος, συνεχίζει η Αλσούπολη (0-0)

Κερδισμένος ο Παπάγος, συνεχίζει η Αλσούπολη (0-0)

Μία «λευκή» ισοπαλία που μάλλον βόλεψε τον Παπάγο, ήταν αυτή που σημειώθηκε στο γήπεδο Χολαργού Β' σήμερα (18/3) το απόγευμα.

Οι «στρατηγοί» έμειναν στο 0-0 με την Αλσούπολη και «άγγιξαν» την παραμονή τους στην Κατηγορία, ενώ απομένουν δύο αγωνιστικές για το φινάλε στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Β' ΕΠΣΑ. Από την άλλη, η ομάδα της Ν. Ιωνίας «χτυπήθηκε» πάλι από τη γνωστή, φετινή κακοδαιμονία της, καθώς είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει γκολ και την απώλεσε, όταν στο 27' ο Μούτσος εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Μαρκαντωνάκης. Έτσι, οι πράσινοι είναι αναγκασμένοι να συνεχίσουν να δίνουν υπό δυσμενείς όρους τον αγώνα για τη σωτηρία τους.

Διαιτητές: Αλάμπεης, Αθανασόπουλος-Ανδρέου

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιάννης Ντόκος): Μαρκαντωνάκης, Καπάνταης, Κωστόπουλος (84' Πλούμης), Αλεξιάδης, Λιούκας, Α. Δρυμωνίτης (46' Παπαναστασίου), Μπράτσος (90' Παναγόπουλος), Φατούρος (89' Γύπαρης), Ταλιούρας, Θ. Δρυμωνίτης, Λύρος (46' Καραβοκύρης)

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Σώντας, Καρυπίδης, Φειδάκης, Κοκότης (46' Χαραλάμπους), Κωνσταντάκης, Μούτσος, Τζωρτζάτος, Τσίκας (76' Τσούκας), Πανταγιάς (59' Παπαδόπουλος), Μαντίκος (59' Νικολόπουλος).

 


Σχετικά άρθρα

«Κόλλησε» ο Παπάγος, «χρυσό» βαθμό το Παγκράτι (0-0)

Αργύρης Πούλος: Να δοθεί χρόνος στην ομάδα και να μην κριθεί γρήγορα [vid]

Ψύλλιας: «Δύσκολη κλήρωση, θα βάλουμε τα δυνατά μας»

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35