social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Πλήγωσαν» τον Πανιώνιο Καισαριανής οι Λύκοι Χαϊδαρίου (3-2)

«Πλήγωσαν» τον Πανιώνιο Καισαριανής οι Λύκοι Χαϊδαρίου (3-2)

Άλλος είχε ανάγκη τους βαθμούς στο γήπεδο Χαϊδαρίου και άλλος τους πήρε, με τους Λύκους να επικρατούν με 3-2 του Πανιωνίου Καισαριανής και να τον αναγκάζουν να παλέψει την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Παγκράτι για την είσοδό του σε διαδικασία μπαράζ για την παραμονή του.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους κυανέρυθρους, οι οποίοι προηγήθηκαν στο 11' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παριανού (0-1), όμως σύντομα ήρθαν τα... πάνω κάτω! Στο 25' ο Τζαμαλής ισοφάρισε (1-1), στο 37' ο Κιρκιλής έκανε το 2-1 και στο 90' ο Πασαλίδης ανέβασε για τους γηπεδούχους τον δείκτη του σκορ στο 3-1! Νωρίτερα, στο 80', ο Τζαμαλής «σημάδεψε» δοκάρι, ενώ στο 93' ο Γκόφας μείωσε για το τελικό 3-2. Σημειώνεται πως με την επίτευξη του τρίτου γκολ ο Πασαλίδης έβγαλε τη φανέλα του στους πανηγυρισμούς με συνέπεια να αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή Τσουκαλά και να αποβληθεί.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Αραβίδης-Τζέλος

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔ. (Χρήστος Σημαντήρας): Καλλιγάς, Τουλιαγκάνοφ, Μπάιρας, Τζεβελέκος, Μακρής, Καλογερόπουλος (73' Στόγιας), Τζαμαλής, Ταρούσα, Κιρκιλής, Μίχος, Πασαλίδης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣ. (Παύλος Κυριακουλέας): Χρυσαναστάσης, Ασωνίτης, Μελιγός (70' Μπαρμπαλιάς), Απέργης (18' λ.τρ. Οικονομόπουλος), Αϊβάζης, Αλεξίου, Χατζηστεφάνου, Διονυσόπουλος, Ντόκος (46' Γκόφας), Παριανός, Νομικός (46' Βουτζαλής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35