social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έμφραγμα» στο 91' για Παγκράτι, στα μπαράζ η Αλσούπολη (1-1)!

«Έμφραγμα» στο 91' για Παγκράτι, στα μπαράζ η Αλσούπολη (1-1)!

Ματς ακατάλληλο για... καρδιοπαθείς και ιδανικό για ουδέτερους φιλάθλους ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο Ελληνικού, όπου η Αλσούπολη πέτυχε «χρυσό» γκολ στο 91' και ανάγκασε στο ισόπαλο 1-1 το Παγκράτι, που με αυτό το αποτέλεσμα υποβιβάστηκε στη Γ' Κατηγορία!

Από την πλευρά της, η ομάδα της Ν. Ιωνίας κατέλαβε την 9η θέση σε ισοβαθμία με τον Πανιώνιο Καισαριανής, με τον οποίο θα δώσει αγώνα μπαράζ με στόχο την απευθείας σωτηρία!

Σε ένα ματς «τελικό» που έγινε μπροστά σε πλήθος κόσμου, οι κοκκινόμαυροι είχαν βρει στο 63ο λεπτό γκολ σωτηρίας με θαυμάσια προσωπική ενέργεια και σουτ του Ακριτίδη (1-0), βάζοντας «φωτιά» στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Μάλιστα, ακολούθησαν δύο κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όταν ο Δεληγιάννης σε ισάριθμες περιπτώσεις νικήθηκε από τον γκολκίπερ Καραγεώργο από θέση τετ α τετ! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι πράσινοι κέρδισαν κόρνερ, ο Πανταγιάς το εκτέλεσε και ο Ιωαννίδης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους, για να σκοράρει με κεφαλιά και να ισοφαρίσει σε 1-1, δίνοντας το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στο «στρατόπεδο» της ομάδας του! Μάλιστα, στο 94' ο Τσούκας είχε ευκαιρία για να πετύχει το νικητήριο γκολ για την Αλσούπολη, με το οποίο η ομάδα του θα πανηγύριζε αμέσως την παραμονή της! Με τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Ράπτης, που είχε αντικατασταθεί από την ανάπαυλα και βρισκόταν στον πάγκο των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές: Παναγιωτάρας, Χ. Νικολάου-Μαραθωνίτης

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαηδίτης, Παπαθέου, Κωνσταντινίδης (59' Φωτιάδης), Νεζίρι, Ντότσικας, Ακριτίδης (65' Δεληγιάννης), Ρίζος (65' Παππάς), Νάνος (83' Βασιλειάδης), Σακαλής (59' Καλαρίτης), Κουρουπάκης, Στεργιόπουλος

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Καραγεώργος, Σώντας, Φειδάκης (66' Τσούκας), Παπαδήμας, Ιωαννίδης, Κωστάκης (46' Καρυπίδης), Μούτσος, Τζωρτζάτος, Τσίκας (59' Διακάκης), Πανταγιάς (95' Χαραλάμπους), Ράπτης (46' Νικολόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35