social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρχή με «μοιρασιά» για Άγιο Δημήτριο και Δόξα Βύρωνος (2-2)

Αρχή με «μοιρασιά» για Άγιο Δημήτριο και Δόξα Βύρωνος (2-2)

Το μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα των μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' ΕΠΣΑ είχε πάθος, μονομαχίες, τέσσερα γκολ, όχι όμως και νικητής.

Στο γήπεδο Καλαμακίου και μπροστά σε περισσότερους από 500 φιλάθλους, ο Άγιος Δημήτριος και η Δόξα Βύρωνος έμειναν στο ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να επιστρέφουν από την... κόλαση στο δεύτερο ημίχρονο και να σώζουν τον βαθμό, σε ένα ματς που στην ανάπαυλα φαινόταν χαμένη υπόθεση!

Στο πρώτο ημίωρο η «μπάρτσα» ήταν εκείνη που πλησίασε το γκολ σε δύο περιπτώσεις, όπου ο Μεϊμάρογλου κράτησε ανέπαφη την εστία του. Στο 5ο λεπτό απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Λεβέντη και στο 20' σταμάτησε την προσπάθεια του Πλάκα. Οι κυανόλευκοι ισορρόπησαν το ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 32' χάρη σε θαυμάσια προσωπική ενέργεια και πλασέ του Ζευκιλή (0-1), ο οποίος έξι λεπτά μετά «χτύπησε» πάλι και με διαγώνιο σουτ εδραίωσε το προβάδισμα της ομάδας του (0-2).

Μην έχοντας κάτι άλλο να κάνουν, οι κυανέρυθροι προσπάθησαν στο δεύτερο μέρος να αντιδράσουν και κατάφεραν να μπουν στο παιχνίδι στο 55'. Ο Αρώνης ανατράπηκε από τον Τζάρτζαλο και ο Ερμάλ από την άσπρη βούλα μείωσε σε 1-2. Η ισοφάριση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 74', όταν ο Γαβαλάς σούταρε με δύναμη, η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά χτύπησε στην πλάτη του γκολκίπερ Μεϊμάρογλου και από εκεί κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2!

Στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης αμφότερες οι ομάδες επιδίωξαν το νικητήριο γκολ, όμως δεν το βρήκαν και, έτσι, περιορίστηκαν στο ισόπαλο 2-2, που σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο.

Διαιτητές: Περράκης, Σαμοΐλης-Ανδρέου

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Κώστας Αρζένης): Μανώλης, Πλάκα (69' λ.τρ. Καρπέτας), Χιώτης, Τσάκος, Φούφας, Λεβέντης (46' λ.τρ. Παναγιωτόπουλος), Αρώνης, Καρκασίνας, Ρίζος (46' Γαβαλάς), Κούτρος, Ερμάλ

ΔΟΞΑ ΒΎΡΩΝΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Μεϊμάρογλου, Τζάρτζαλος (58' Κουτσαφτίκης), Βουτάς, Ρωμανός, Λιακόπουλος (46' Χουχουλής), Τσακλάνος, Δούκας, Λεβέντης, Καρατσομπανάκης (90' Μίζιος), Ζευκιλής, Τσακναρής (46' Χαλβατζής).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35