social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τεράστιο διπλό το Χαϊδάρι 0-1 τον Ηλυσιακό που... σημάδευε τα δοκάρια!

Τεράστιο διπλό το Χαϊδάρι 0-1 τον Ηλυσιακό που... σημάδευε τα δοκάρια!

Το Χαϊδάρι μετά την ήττα από το Χαλάνδρι για την 2η αγωνιστική των μπαράζ γνώριζε ότι το ματς με τον Ηλυσιακό είχε χαρακτήρα τελικού αναφορικά με το στόχο της ανόδου.

Η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων προετοιμάστηκε όλη την εβδομάδα κατάλληλα και πήρε ένα σπουδαίο διπλό αφού επικράτησε στο γήπεδο της Αργυρούπολης με 0-1 των κιτρινόμαυρων και πλέον ο όμιλος βρίσκεται σε απόλυτη βαθμολογική ισορροπία με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες έχουν τρεις βαθμούς.

Μελανό σημείο του αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός του Χρηστου Ζαχαρίου που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα χειρουργηθεί σήμερα. 

Οι πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Α ΕΠΣΑ έχοντας την τύχη με το μερος τους με δεδομένο ότι δέχτηκαν μεγάλη πίεση από τους τυπικά γηπεδούχους πήραν το απόλυτο από το ματς και πλέον πάνε με άλλη ψυχολογία στο εκτός έδρας ματς με το Χαλάνδρι που θα κρίνει πολλά σε δυο εβδομάδες.

Όσον αφορά τον Ηλυσιακό, η τύχη του γύρισε την πλάτη αφού εκτός από τα τρία δοκάρια και τις πολλές ευκαιρίες που είχε, ατύχησε σε μεγάλο βαθμό αφού ήταν κατα κράτος καλύτερος από το Χαϊδάρι όμως ήταν τελείως άστοχος. 

Οι γηπεδούχοι στον αγώνα ξεκίνησαν καλά αφού στο 12' ο Γαληίτης έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Χαϊδάρι και κατέληξε στο δοκάρι. Στο 21' ο Αποστολοπουλος έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ στο 23' ο Χριστόπουλος έκανε με καλές προυποθέσεις το σουτ όμως η μπάλα έφυγε κόρνερ αφού βρήκε σε αμυντικό. Στο 26' ο Λέκκας βρέθηκε σε θέση βολής όμως με σουτ είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο 35' ο Καλαματιανός έδιωξε το φάουλ του Λέκκα και πάλι. 

Στο 39' έγινε το 0-1, όταν ο Αποστολόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατσάρας με κεφαλιά πάγωσε το γήπεδο Αργυρούπολης Α' βάζοντας μπροστά το Χαϊδάρι. Στην επανάληψη ο Ανδρέας Μαντζούνης έκανε αλλαγές προκειμένου να τονώσει την ομάδα του και πέρασε στο γήπεδο τον Γιάννη Μαρίνου. Στο 46' ο τελευταίος είχε καλή ευκαρία αφού έκανε το σουτ όμως ο Καλαματιανός έδιωξε δύσκολα. Στο 58' ο Λέκκας επωφελήθηκε από την κάθετη πάσα όμως είδε τον Καλαματιανό να του κλείνει τη γωνία στο σουτ που επιχείρησε. Στο 63' ο Μπαλασάκης απέκρουσε εύκολα την κεφαλιά του Μπιταξή, με τον Λέκκα να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 82' όμως και πάλι σημάδεψε το δοκάρι. Στο 85' ο Κασσιανός βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, με τον Λόμπι στην τελευταία φάση του αγώνα να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα άουτ μετά το κόρνερ του Μαρίνου στο 90+8'.

Στο 90+15 αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για το Χαϊδάρι ο Αποστολόπουλος, ενώ νωρίτερα η κεφαλιά του Σινομάτι δεν βρήκε στόχο. 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρεάς Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος (90+6' λ.τρ. Τσαραούσης), Παρασκευόπουλος, Κάρδαρης, Κούτρας, Ταχιράι, Τσέργας (89' Λομπι), Κασσιανός, Λέκκας, Γαλημίτης (57' Σινομάτι), Άχνελ (46' Μαρινου).

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Χλωρός): Καλαματιανός, Καμπεραι, Καλογερόπουλος (63' Ζαχαρίου (79' λ.τρ. Μάκρας), Ζίζηλας, Μπιταξής, Αντωνόπουλος (67' λ.τρ. Βλαχόπουλος), Κατσάρας, Γιαννακόπουλος, Παληγεωργος, Αποστολόπουλος, Γκρέμπι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35