social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κοντά στο Χαϊδάρι και ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης

Κοντά στο Χαϊδάρι και ο Μιχάλης Θεοδοσιάδης

Η αγάπη του για το ποδόσφαιρο του Χαϊδαρίου ήταν ανέκαθεν μεγάλη και το είχε δείξει εμπράκτως από την παρουσία του στον Θρίαμβο.

Ο επιχειρηματίας Μιχάλης Θεοδοσιάδης μπορεί να δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στις επιχειρήσεις που έχει στη Σαντορίνη όμως η σκέψη του βρίσκεται συνεχώς στον αθλητισμό του Χαϊδαρίου.

Συνεχώς ενημερώνεται για την πορεία του ΑΟ Χαϊδαρίου ενώ στο άκουσμα της είδησης ότι η ομάδα κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Α' ΕΠΣΑ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με υψηλά διοικητικά στελέχη για να τους δώσει τα συγχαρητήρια του.

Πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα λίγα 24ωρα πριν το ματς με τον Ηλυσιακό, ο κ. Θεοδοσιάδης είχε τετ α τετ με διοικητικούς παράγοντες του ΑΟΧ σε γνωστό στέκι της περιοχής των δυτικών προαστίων, καθώς ο γνωστός επιχειρηματίας βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους στην πρωτεύουσα.

Οι άνθρωποι της ομάδας κατέθεσαν τις προτάσεις τους στον κ. Θεοδοσιάδη και ο ίδιος έδειξε θετικός να βοηθήσει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση, καθώς οι υποχρεώσεις για τα μπαράζ ανόδου είναι μεγάλες και οι άνθρωποι του ΑΟΧ θέλουν τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. 

Ο κ. Θεοδοσιάδης υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας αφού οι γνωσεις του και η εμπειρία του, μετά το επιτυχημένο πέρασμα που είχε από την ΠΑΕ Σαντορίνης, είναι μεγάλες.

Άλλωστε η πιθανή εισχώρηση ενός επιχειρηματία με το βεληνεκές του Μιχάλη Θεοδοσιάση δίνει άλλη οντότητα στους πρωταθλητές του 1ου ομίλου της Α' ΕΠΣΑ. 

Στην φώτο διακρίνονται ο Ηλίας Καστρίσιος (THERMIC Ιδιοκτήτης), Σωτήρης Παπαϊωάννου (Πρόεδρος ΑΟ Χαϊδαρίου), Μιχάλης Θεοδοσιάδης, Νίκος Καραβίτης (Γεν. αρχηγός της ομάδας), Παναγιώτης Πατρινάκος (Ταϋγετος ιδιοκτήτης). 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35