social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πρωταθλήτρια στην Γ' ΕΠΣΑ η Δόξα Γκύζη, 4-1 τα Πατήσια

Πρωταθλήτρια στην Γ' ΕΠΣΑ η Δόξα Γκύζη, 4-1 τα Πατήσια

Οι κόποι μιας χρονιάς απέφεραν καρπούς σήμερα στην Δόξα Γκύζη αφού η ομάδα του κέντρου επικράτησε με 4-1 των Πατησίων και εξασφάλισε την άνοδο στην Β' ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Ραμούνδου ήταν ανώτερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, πλην του πρώτου δεκάλεπτου, και κατόρθωσε να τερματίσει και μαθηματικά στην πρώτη θέση του ομίλου παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία.

Στο 2' ο Ζαραγούδας είχε δοκάρι για τα Πατήσια σε σουτ ενώ στο 17' ο Ανοσίκε κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Τζώνης για το 1-0. Στο 26 τα Πατήσια έφτασαν κοντα στην ισοφάρισε όμως ο Παναγόπουλος με σουτ σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 28' ο Τσώνης με ατομική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0. Στο 48' ακυρωθηκε ως οφσάιντ γκολ του Ζότου για τα Πατήσια ενώ στο 49' ο Ανοσίκε με σουτ έκανε το 3-0, με τη μπαλα να έχει βρει πρώτο στο δοκάρι σε προσπάθεια του Μαργαρίτη. Επτά λεπτά αργότερα ο 16χρονος Ανοσίκε με ωραίο σουτ έκανε το 4-0 και καπου εκεί το ματς είχε τελειώσει. Το μόνο που κατέφαραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με τον Ζότο.

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος) Σάνι, Οικονόμου, Καρίκης (80 Ζαρέντης), Τσαλουχίδης, Γκαγκαστάθης, Βεργης (80' Κουρουβακάλης), Ανοσικε (80' Στέργιο), Μπουρολιας, (60' Γιουβρής) Μιμαρος (69 Σταμάτης), Τζωνης, Μαργαριτης.

ΠΑΤΗΣΙΑ (Αργύρης Παπακώστας) Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Μαρρασιάνος (17' Μπουτεράκος (59 Λυγερός), Μπάζμπας, Κωνσταντόπουλος, Ορφανος, Θεοδώρου, Μπρούμας (59' Δημόπουλος), Σταυρακάκης, Ζαραγούδας, Ζώτος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35