social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μένει Αττικό ο Χέλμης!

Μένει Αττικό ο Χέλμης!

Το καλοκαίρι του 2021, μετά την πολύμηνη διακοπή στα τοπικά πωταθλήματα ελέω πανδημίας, πήρε τη μεγάλη, αλλά και δύσκολη, απόφαση να εγκαταλείψει τα «σαλόνια» του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και να κατέβει στη Γ' Κατηγορία για να βοηθήσει τον Αττικό στην προσπάθεια που θα έκανε για άνοδο.

Έχοντας πολύτιμη συμβολή στην επίτευξη του πρώτου στόχου, ο Σταμάτης Χέλμης έμεινε και το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα του Κολωνού για την εδραίωσή της στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ, στο οποίο την ερχόμενη σεζόν θα συμβάλει για μία πρωταγωνιστική πορεία! Ο 29χρονος μέσος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του ιστορικού σωματείου και, έτσι, θα φοράει τα πράσινα για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο, για να εκφραστεί με αυτό τον τρόπο η αμφίπλευρη ικανοποίηση για την έως τώρα συνεργασία. Μέχρι να βρεθεί στον Αττικό, ο χαρισματικός άσος είχε πολυετή θητεία σε επίπεδο Α' ΕΠΣΑ, έχοντας αγωνιστεί για πολλά χρόνια με τα χρώματα του ΑΟ Περιστερίου, αλλά και με εκείνα της ΑΕ Πετραλώνων και των Σουρμένων στη συνέχεια.

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Χέλμης είχε μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Αττικού, σημειώνοντας 20 συμμετοχές και 7 γκολ, συμβάλοντας ώστε η ομάδα του να καταλάβει την 5η θέση στον δύσκολο 1ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35