social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κουνάδης: Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση

Κουνάδης: Υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση

Η πορεία της Αγίας Ελεούσας στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ και η εικόνα της στον αγωνιστικό χώρο συνηγορούν πως η ανανέωση της συμπόρευσης με τον Νίκο Κουνάδη δεν θα μπορούσε να είναι... έκπληξη.

Οι δύο πλευρές όχι μόνο έμειναν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, αλλά ταυτίστηκαν και όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να πορευθεί η ομάδα στη συνέχεια. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του νεαρού προπονητή στο Soccerlive, στις οποίες δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στη θετική παρουσία των κυανόλευκων. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη που είχαν οι συζητήσεις με την ομάδα. Εκφράστηκε ικανοποίηση τόσο από την πλευρά μου, όσο και από εκείνη της διοίκησης για τη συνεργασία μας. Άλλωστε, δεν χρειάστηκε να κουβεντιάσουμε και πολλή ώρα για να καταλήξουμε στη συμφωνία. Υπάρχει ταύτιση απόψεων και για το μέλλον και, μάλιστα, ήδη έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό μας» σχολίασε ο 49χρονος τεχνικός και συνέχισε: «Θέλω να πω ένα 'ευχαριστώ' στη διοίκηση για την αναγνώριση της δουλειάς μου, στους συνεργάτες μου για τη συμβολή τους όλη τη σεζόν και, φυσικά, στους ποδοσφαιριστές στους οποίους ανήκει και το μεγαλύτερο μερίδιο όσον αφορά στην πορεία μας».

Σημειώνεται πως στο πλευρό του Ν. Κουνάδη παραμένουν ο Παναγιώτης Γάλλος (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης) και ο Κώστας Δράμπαλης (προπονητής τερματοφυλάκων), οι οποίοι αποτελούν και τους άμεσους συνεργάτες του.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35