social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Κόλλησαν» Φοίνικας Περιστερίου και Απόλλων Χαλανδρίου που... έσπασε τα δοκάρια (0-0)

«Κόλλησαν» Φοίνικας Περιστερίου και Απόλλων Χαλανδρίου που... έσπασε τα δοκάρια (0-0)

Η τέταρτη προσπάθεια στα μπαράζ για τον Φοίνικα Περιστερίου και τον Απόλλωνα Χαλανδρίου είχε το ίδιο αποτέλεσμα που είχαν και οι προηγούμενες τρεις.

Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» πάλι στην ισοπαλία (0-0), πρόσθεσαν από έναν βαθμό στη συγκομιδή τους και εξακολουθούν να αναζητούν εκείνη τη νίκη που θα αποτελέσει το... άλμα προς την Α' ΕΠΣΑ!

Στο στάδιο της Χωράφας έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, στο οποίο οι φιλοξενούμενοι είχαν τρία δοκάρια (!) και άλλες καλές ευκαιρίες, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, για να φτάσουν στο «τρίποντο»! Έχουν, μάλιστα, και έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τσατσούλη, κυρίως για δύο περιπτώσεις στις οποίες -όπως υποστηρίζουν- υπήρξαν πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα που δεν δόθηκαν!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένο και με λίγες σπουδαίες στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Σε μία από αυτές, στο 16', η μπάλα έφυγε άουτ από το σουτ του Στεργιώτη, ενώ στο 30' οι γηπεδούχοι έχασαν τη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι, όταν ο Μπόζας κέρδισε την μπάλα μετά από ασυνεννοησία στην αντίπαλη άμυνα, όμως από μακρινή απόσταση και προ κενής εστίας πλάσαρε άουτ! Στο 38' η μπάλα πέρασε άουτ από καλό σουτ του Δήμου, ενώ στο 45' ο Τζάκσον βρέθηκε απέναντι στον Παπαδιώτη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια. Λίγο νωρίτερα, στο 43', οι παίκτες του Απόλλωνα ζήτησαν πέναλτι, ισχυριζόμενοι ότι η μπάλα χτύπησε σε χέρι αμυνομένου μετά από γύρισμα του Πρόξενου.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και «άγγιξαν» το γκολ στο 52', όταν η μπάλα «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Μπεθάνη από θέση εκτός περιοχής. Στο 67' ο Απόλλων είχε δύο δοκάρια μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (!), αρχικά σε πλασέ του Παπουτσή και εν συνεχεία σε σουτ του Πρόξενου από θέση εκτός περιοχής! Στο 70' ο Διονάτος απείλησε με επικίνδυνο σουτ που έφυγε δίπλα από την εστία, ενώ στο 75ο λεπτό ο Καλιαμπάκος μπλόκαρε σε σουτ του Λαγού από θέση μέσα στην περιοχή στην καλύτερη περίπτωση των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος. Στο 80ο λεπτό ο Λυμπερόπουλος αστόχησε με πλασέ από πλάγια θέση, στο 86' ο Παπαδιώτης απέκρουσε σε διαγώνιο σουτ του Κανδεράκη και στο 90' ο Λυμπερόπουλος προσπέρασε τον αντίπαλό του, όμως από θέση τετ α τετ πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων!

Σημειώνεται πως στο 81' ο Λυμπερόπουλος πέρασε τον αντίπαλο αμυντικό, δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στο έδαφος, με τον διαιτητή Τσατσούλη ωστόσο να είναι κοντά στη φάση και να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Διαιτητές: Τσατσούλης, Ανδρέου-Καραγεώργος

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΡΙΣΤ. (Στάθης Πανακούλιας): Παπαδιώτης, Μαρκαντωνάτος (53' Διονάτος), Ηλιόπουλος (53' Χαλικιάς), Λάσκαρης, Αναγνωστόπουλος (76' λ.τρ. Καραλής), Γιαταγανάκης, Αθανασάκης, Δήμος (86' Ανδριανάκος), Μάζης, Λαγός, Μπόζας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛ. (Χρήστος Βλάχος): Καλιαμπάκος, Παπαδάκης, Πρόξενος (76' Ζκέρης), Ψάλλας (68' Νίνος), Αγγελόπουλος, Αγκόλλη, Μπεθάνης (60' Παναγιώτου), Κανδεράκης, Στεργιώτης, Τζάκσον, Παπουτσής (76' Λυμπερόπουλος).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35