social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Έκλεισε» με όμορφη παράσταση το Κουκάκι, 5-1 τους Λέοντες

«Έκλεισε» με όμορφη παράσταση το Κουκάκι, 5-1 τους Λέοντες

Με μία απολαυστική εμφάνιση, που περιελάμβανε πέντε γκολ, αρκετές ευκαιρίες και όμορφο ποδόσφαιρο, αποχαιρέτησε το Κουκάκι τους φίλους του για τη φετινή σεζόν.

Στο γήπεδο του Ρουφ και σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ' ΕΠΣΑ, η ομάδα του Κέντρου επικράτησε με 5-1 απέναντι στους Λέοντες Αθηνών, ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη περίοδο όπου οι προσδοκίες και οι βλέψεις είναι ακόμη μεγαλύτερες.

Αφού πρώτα δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Αποστολίδη, σε στιγμή όπου ο πρώτος βοηθός Τσατσαρώνης σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ άλλο ποδοσφαιριστή, αλλά ο διαιτητής Παπαγιαννάκης σωστά πήρε τη φάση πάνω του και άφησε το ματς να εξελιχθεί. Η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν άμεση, αφού στο 41ο λεπτό ο Γιαννόπουλος ισοφάρισε με υπέροχο σουτ από θέση εκτός περιοχής (1-1). Το Κουκάκι πρόλαβε να ανακτήσει το προβάδισμα πριν την ανάπαυλα. Ο Γ. Μπέλας πήρε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και από θέση δεξιά, ξεκίνησε κούρσα προσπερνώντας όποιον αντίπαλο έβρισκε μπροστά του και με ιδανικό πλασέ όταν βρέθηκε απέναντι στον Μπαρμπούρη έγραψε το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιάννη Μπαϊρακταρίδη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της. Στο 54' ο Αποστολίδης σημείωσε το 3-1 με θαυμάσια λόμπα πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 63' ο Σεϊνόφσκι ολοκλήρωσε με άψογο αριστερό πλασέ συνδυασμένη επίθεση της ομάδας του για το 4-1. Στο 79' ο Γ. Μπέλας ανατράπηκε εντός περιοχής και από πλάγια θέση από τον Θωμόπουλο, ο Τραυλός εκτέλεσε το πέναλτι που υποδείχθηκε, όμως ο Μπαρμπούρης απέκρουσε με το πόδι, κρατώντας σε εκείνη την περίπτωση ανέπαφη την εστία του. Ωστόσο, το πέμπτο γκολ ήρθε λιγό αργότερα, με τον Τραυλό να παίρνει την... άτυπη ρεβάνς και με πλασέ να διαμορφώνει στο 91' το τελικό 5-1.

Με τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Κουκακίου δέχθηκαν το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας για την εν γένει προσπάθειά τους, η ολοκλήρωση της οποίας τους βρίσκει να τερματίζουν αμέσως μετά την πρώτη τριάδα της κατάταξης.

Διαιτητές: Παπαγιαννάκης, Τσατσαρώνης-Καρακατσάνης

ΚΟΥΚΑΚΙ: Γκρούμιτς (46' Τσαρσιταλίδης), Σεϊνόφσκι (65' Μπερερής), Σπ. Μπέλας, Μαζωνάκης, Μποντοζάκης, Σιχλιμήρης, Τραυλός, Γεράρδης (57' Τζουμάκας (81' Μιχαήλ)), Αποστολίδης, Γ. Μπέλας, Πάλλης (46' Σαρανταρίδης)

ΛΕΟΝΤΕΣ: Μπαρμπούρης, Θωμόπουλος, Σαλεμένος (76' Παυλόπουλος), Κουκής, Μετρητίδης, Καλογερόπουλος (62' Παναγόπουλος), Λιακόπουλος, Καραγεωργόπουλος, Γιαννόπουλος (67' Μποσίνης), Ρίζος (76' Κοντοσώρος), Ζηρογιάννης.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35