social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Συμφωνία -και τυπικά- με Ντάκουρη

Δάφνη Παλαιού Φαλήρου: Συμφωνία -και τυπικά- με Ντάκουρη

Το ζήτημα των προσώπων που θα βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία την επόμενη σεζόν είναι κάτι που παραδοσιακά απασχολεί τις διοικήσεις μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας, αλλά και μετά τις όποιες διεργασίες σε διοικητικό επίπεδο.

Οι ιθύνοντες της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου έχοντας μείνει απόλυτα ικανοποιημενοι από τη δουλειά του Γιάννη Ντάκουρη τη φετινή χρονιά ανακοίνωσαν πριν από λίγο τη συμφωνία τους με τον έμπειρο προπονητή ια την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με αυτό τον τρόπο, απέδειξαν για ακόμη μια φορά την απόλυτη πίστη που υπάρχει στο πλάνο που έχει εκπονηθεί εδώ και μερικά χρόνια και αφορά την στήριξη νεαρών ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Οι πράσινοι τη φετινή χρονιά, παρότι συμμετείχαν, στον δυσκολότερο όμιλο της Α' ΕΠΣΑ απέδειξαν ότι παρά το μικρό μέσο όρο ηλικίας, διαθέτουν ένα εξαιρετικά ομοιογενές και ταλαντούχο σύνολο που μπορεί να κοιτάζει πολλά περισσότερα από μια καλή πορεία τα επόμενα χρονια.

Πλέον σειρά παίρνει ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα χρονιά, με τον κ. Ντάκουρη να έχει παραδώσει τη σχετική έκθεση στους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι καλούνται να υλοποιήσουν τις επιθυμίες του πετυχημένου κόουτς.

Στη φώτο αριστερά φαίνεται ο προπονητής, Γιάννης Ντάκουρης και δεξιά ο πρόεδρος, Γρηγόρης Γραμματίκογλου.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35