social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Έξι ανανεώσεις η ΑΕ Πετραλώνων

Έξι ανανεώσεις η ΑΕ Πετραλώνων

Ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΠΣΑ συνεχίζεται με σταθερά βήματα στην ΑΕ Πετραλώνων.

Μετά την επέκταση της συνεργασίας με τον Αυγέρη Πάσχο, οι κυανέρυθροι έβαλαν... μπρος και στο «χτίσιμο» του έμψυχου δυναμικού, ξεκινώντας με τη διατήρηση έξι ποδοσφαιριστών στο ρόστερ. Ο λόγος για τους Στέλιο Βολικάκη, Παναγιώτη Καραντζή, Γιώργο Νίκα, Σπύρο Σουμάκη, Νίκο Σωτηρίου, Παναγιώτη Κακαλέτρη, με τη σχετική ενημέρωση να αναφέρει μάλιστα ότι την ίδια ώρα δρομολογούνται και μεταγραφικές κινήσεις. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΑΕ Πετραλώνων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 31άχρονο αρχηγό της ομάδας αμυντικό Στέλιο Βολικάκη, τον 25άχρονο τερματοφύλακα Παναγιώτη Καραντζή, τον 23άχρονο επιθετικό Γιώργο Νίκα, τον 21άχρονο ταλαντούχο επιθετικό Σπύρο Σουμάκη, τον 20άχρονο αμυντικό Νίκο Σωτηρίου και τον 19άχρονο επιθετικό Παναγιώτη Κακαλέτρη. Οι έξι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα των Πετραλώνων μετά από εισήγηση του προπονητή της ομάδας Αυγέρη Πάσχου, ο οποίος σε συνεργασία με τη διοίκηση προχωρά στον σχεδιασμό της ομάδας των Πετραλώνων ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παράλληλα με τις ανανεώσεις ο Αυγέρης Πάσχος και οι παράγοντες της ομάδας βρίσκονται καθημερινά σε συζητήσεις με παίκτες προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σε συγκεκριμένες αγωνιστικές θέσεις».

 


Σχετικά άρθρα

Συγχαίρει την Άμιλλα Περιστερίου ο Όμιλος

ΑΕ Χαλανδρίου: «Ανάσες» από Τζαναβαρα ενόψει Δοξα Βυρωνος

Ντόκος: Πρέπει να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο Ι Δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο στην επανάληψη [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35