social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Απάντηση από Άγ. Δημήτριο σε Απόλλωνα Χαλανδρίου

Απάντηση από Άγ. Δημήτριο σε Απόλλωνα Χαλανδρίου

Δεν άφησαν αναπάντητες στον Άγ. Δημήτριο τις καταγγελίες του Απόλλωνα Χαλανδρίου σχετικά με τη χθεσινή (13/5) αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 5η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου της Β' ΕΠΣΑ.

Οι κυανέρυθροι εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας αντικρούουν τα «βέλη», υποστηρίζοντας πως στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων «έγιναν και χειρότερα». Συγχρόνως, επικαλούνται τις καλές φιλοξενίες σε Δόξα Βύρωνος και Φοίνικα Περιστερίου, στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της διαδικασίας, για να ενισχύσουν τη θέση τους πως ούτε στο χθεσινό ματς υπήρξε κάτι το επιλήψιμο. Αναλυτικά, αναφέρουν:

«Δεν μας κάνει εντύπωση η ανακοίνωση που διαβάσαμε απο το συμπαθές κατά τα άλλα σωματειό του Απόλλωνα Χαλανδρίου, συμπαθές όχι μόνο σε εμάς, καθώς αυτή είναι η γνώμη και των περισσοτέρων φιλάθλων του αθηναϊκού ποδοσφαίρου, αυτή την εικόνα έχουν μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο όταν αυτά που γράφουν για εμάς τα έχουν κάνει οι ίδιοι και χειρότερα στο πρώτο παιχνίδι, που επί 90 λεπτά έβριζαν τους παίχτες μας και τραμπούκιζαν μέσα στο παιχνίδι γιατί έξω από αυτό κάνανε άλλα τα οποία δεν αναφέραμε ποτέ.

Επίσης από την εμπειρία μας τόσα χρόνια στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο όταν βγάζουμε ανακοινώσεις, καλό είναι να τις εξετάζουμε από όλες τις πλευρές, αν είχατε κάποιο παράπονο από την φιλοξενεία, μπορείτε να ρωτήσετε τα φιλικά σωματεία Δόξα Βύρωνος και Φοίνικα Περιστερίου αν είχαν κάποιο παράπονο και δεν κερδίσαμε, αντιθέτως βγάλατε πάλι ανακοινώσεις για τα μεταξύ σας παιχνίδια.

Καλή συνέχεια στην τελευταία αγωνιστική σε όλες τις ομάδες και Συγχαρητήρια στην Δόξα Βύρωνος για την επάξια Άνοδο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35