social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πέρα Κλουμπ: Κάλεσμα από Παυλόπουλο για συστράτευση ενόψει των εκλογών

Πέρα Κλουμπ: Κάλεσμα από Παυλόπουλο για συστράτευση ενόψει των εκλογών

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές από την οποία θα προκύψει νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει στην Πέρα Κλουμπ και οι ζυμώσεις έχουν, πλέον, κορυφωθεί.

Με ανοιχτή επιστολή του προς τα μέλη του συλλόγου, ο Θεόδωρος Παυλόπουλος κάνει έναν σύντομο απολογισμό και, εν συνεχεία, ενημερώνει πως θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, ζητώντας συστράτευση ώστε «να πάει ο σύλλογος πιο ψηλά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι μέλη του Συλλόγου μας,

Την Τετάρτη 24 Μαΐου θα γίνει η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου μας η οποία μεταξύ άλλων θεμάτων θα εκλέξει και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την επόμενη τριετία. Έχουν περάσει ήδη δέκα χρόνια που μετά από παρότρυνση προηγούμενων προέδρων με πολύχρονη και ανεκτίμητη προσφορά στον Σύλλογο όπως ο αείμνηστος Μάκης Καλογεράτος, ο Χρήστος Περράκης και ο Γιάννης Σπυριδόπουλος αναλάβαμε εγώ και οι συνεργάτες μου τα ηνία της αγαπημένης μας ομάδας. Η ενασχόληση μας με τα κοινά του Συλλόγου απαιτεί οργάνωση, αφοσίωση, πολύ χρόνο αλλά και οικονομική συνεισφορά για τα έξοδα μας. Σε αυτά τα χρόνια αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Κυριότερο το θέμα του γηπέδου που δυσκολεύει την ανάπτυξη των υποδομών και τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας. Δεύτερο πρόβλημα η έλλειψη ανθρώπων που να έχουν χρόνο να ασχοληθούν με την λειτουργία του Συλλόγου. Η ομάδα μας έχει πάνω από 100 αθλητές και κάθε Σαββατοκύριακο συμμετέχουμε σε τουλάχιστον πέντε αγώνες διάφορων ηλικιών- από το ανδρικό μέχρι το Κ-8. Οι απαιτήσεις πολλές. Νομίζω πως σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε. Κρατάμε το όνομα του Συλλόγου με σεβασμό και αξιοπρέπεια προσφέροντας διέξοδο στους νέους της περιοχής μας. Κάναμε και λάθη. Ζητάμε συγγνώμη αν κάποιον αδικήσαμε. Όμως βάζαμε πάντα πάνω απ' όλα το συμφέρον του Συλλόγου, όπως εμείς τουλάχιστον το κρίναμε. Τις τελευταίες μέρες επικοινώνησα με πολλά μέλη, με συνεργάτες, με προπονητές της ομάδας, με αθλητές και με γονείς των παιδιών της Ακαδημίας μας. Με ικανοποίησε η προθυμία όλων να μείνουν και να πάμε τον Σύλλογο πιο ψηλά. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Καλώ τα μέλη που επιθυμούν να προσφέρουν μέσα από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να επικοινωνήσουν μαζί μας και να θέσουν υποψηφιότητα. Καλώ όλους τους γονείς να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου και να παραβρεθούν στην Γενική Συνέλευση. Τέλος να ευχαριστήσω όλους του συνεργάτες- μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τον ταμία Αντώνη Ποριώτη, τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Μπάρκα, τον αδελφό μου Γενικό Αρχηγό (γενικό πασπαρτού) Παυλόπουλο Γιώργο και τον Υπεύθυνο Τεχνικό των Ακαδημιών Χρήστο Δαβή για την πολύτιμη βοήθεια . Επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για την κατανόηση της για το πολύτιμό χρόνο (και όχι μόνο..) που της στέρησα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ 1924-2024 - 100 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35