social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τα Σούρμενα πενθούν για τον Γιώργο Χριστοβασίλη - «Βιώσαμε το ήθος και τις αξίες του»

Τα Σούρμενα πενθούν για τον Γιώργο Χριστοβασίλη - «Βιώσαμε το ήθος και τις αξίες του»

Με τον δικό τους τρόπο θέλησαν να αποχαιρετήσουν τον Γιώργο Χριστοβασίλη τα μέλη της οικογένειας των Σουρμένων, στα οποία υπήρξε διοικητικός παράγοντας πριν από μία εικοσαετία.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση των «ροσονέρι» εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατό του και υπογραμμίζει την υπερηφάνειά της για τον χαρακτήρα, το ήθος και τις αξίες που πρέσβευε ως άνθρωπος. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. αλλά και ολόκληρη η οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων πενθεί για την απώλεια του πρώην Προέδρου μας αλλά και εξαιρετικού ανθρώπου, του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Ο Προεδρος έφυγε από τη ζωή μετά από άνιση μάχη που έδωσε το προηγούμενο διάστημα πάντα με αξιοπρέπεια και σθένος. Νιώθουμε περήφανοι που ο Γιώργος Χριστοβασίλης ξεκίνησε τη διοικητική καριέρα του στο ποδόσφαιρο από την ομάδα μας το 2003, και ακολούθησαν ο Ηλυσιακός και ο ΠΑΣ Γιάννενα. Μαζί με τον Πρόεδρο ζήσαμε μεγάλες επιτυχίες αλλά πιο πολύ βιώσαμε το χαρακτήρα του, το ήθος και τις αξίες που είχε σαν άνθρωπος, στοιχεία που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό και ξεχωριστό. Η Οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Χαρίκλεια, τα δυο του παιδιά Γιάννη και Παναγιώτη και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Πρόεδρε και σε ευχαριστούμε θερμά για όσα πρόσφερες στην Ομάδα μας και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35