social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάτσικας: Εύκολη η απόφαση να συνεχίσω στο Καματερό

Κάτσικας: Εύκολη η απόφαση να συνεχίσω στο Καματερό

Στο σκεπτικό της απόφασής του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Καματερού, αλλά και στη διεύθυνση της ακαδημία του συλλόγου, αναφέρθηκε ο Μιχάλης Κάτσικας.

Ο έμπειρος προπονητής έκανε λόγο για «εύκολη απόφαση», υπογραμμίζοντας την πολύ καλή συνεργασία που είχε με το διοικητικό συμβούλιο.

«Ηδη από την έναρξη της συνεργασίας μου με τον ΠΑΟ Καματερού ξεκίνησε μια κοινή προσπάθεια, με στόχο την αναδόμηση της ομάδας σε όλους τους τομείς που θα έπρεπε να συνεχισθεί και για τον λόγο αυτό ήταν εύκολη η απόφαση η συνέχιση της συνεργασίας μας.

Υπάρχει από μέρους μου μεγάλη ικανοποίηση για την εξαιρετική συνεργασία με όλο το Δ.Σ, τους συνεργάτες προπονητές, φυσικοθεραπευτές, διαιτολόγους, αναλυτές, γραμματεία και ολόκληρο το κόσμο της ομάδας» σημείωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) και πρόσθεσε: «Τη χρονιά που πέρασε, εφαρμόστηκε ο σχεδιασμός τόσο σε επίπεδο πρώτης ομάδας όσο και Ακαδημιών και η ομάδα μας έχει βάλει τις βάσεις για την καταξίωση. Ηδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για την νέα σεζόν και οι προπονήσεις και τα φιλικά θα συνεχισθούν εως τις 2 Ιουνίου».

 


Σχετικά άρθρα

Πένθος στην Αγία Παρασκευή Ι Έχασε τον πατέρα του ο Δ. Τριανταφυλλίδης

3Χ3 για τον Αστέρα Καισαριανής, 0-3 την Θύελλα Αγίου Δημητρίου

Δίκαιη μοιρασιά για ΠΟ Ψυχικού και Παπάγο (0-0)

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35