social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σλεποκούροβ: Προτιμώ να έχουμε κίνητρο, υπάρχει θέληση για ποδόσφαιρο

Σλεποκούροβ: Προτιμώ να έχουμε κίνητρο, υπάρχει θέληση για ποδόσφαιρο

Οι αγώνες μπαράζ εξ ορισμού επιφυλάσσουν άγχος στους συμμετέχοντες. Στην περίπτωση της φετινής διαδικασίας για την εξασφάλιση της Β' ΕΠΣΑ το όποιο άγχος έχει περιοριστεί, έχοντας δώσει τη θέση του στη διάθεση για παραμονή στα γήπεδα και παιχνίδι!

Μετά την αποφυγή του υποβιβασμού για Άρη Πετρούπολης και Αγία Παρασκευή, αλλά και με τη διαφαινόμενη επίτευξη της ανόδου για τον Ηλυσιακό, είναι ακόμη πιο ορατό το ενδεχόμενο να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τα μπαράζ της Β' ΕΠΣΑ, αρκεί να καταφέρει τον στόχο και το Χαϊδάρι. Στην περίπτωση του Άτλαντα, πιθανόν από την προσεχή Τετάρτη (24/5) να πανηγυρίζει την παραμονή του, εφόσον ο Ηλυσιακός «κλειδώσει» την άνοδο στη Μυτιλήνη και με δεδομένο ότι η ομάδα της Κυψέλης έχει αποφύγει οριστικά την τελευταία θέση στην ειδική βαθμολογία.

Μέσα στις παραπάνω γραμμές περικλείεται και το κεντρικό νόημα από τη συνομιλία που είχε το Soccerlive με τον Δημήτρη Σλεποκούροβ. «Είναι πιθανόν να έχουμε εξασφαλίσει τη σωτηρία από την Τετάρτη, δηλαδή πριν το δικό μας παιχνίδι με την Ιεράπολη, εφόσον βέβαια νικήσει ο Ηλυσιακός στο δικό του παιχνίδι στα μπαράζ. Ποτέ, όμως, δεν μπορείς να πεις ότι τελείωσε κάτι, όταν δεν έχεις εξασφαλιστεί μαθηματικά. Έχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο και γι' αυτό θέλουμε να είμαστε σίγουροι» σχολίασε ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι προτιμώ να έχουμε κίνητρο. Γενικότερα νομίζω ότι και στις τέσσερις ομάδες υπάρχει μία θέληση να παίξουμε ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι είναι πιο πολύ ευχάριστο, παρά επώδυνο, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε τον Μάιο και όχι στον... Ιούλιο! Συν τοις άλλοις, κάνουμε και ένα είδος προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν».

Στη συνέχεια, ο Δ. Σλεποκούροβ θέλησε να εξάρει τις διαιτησίες στους αγώνες του Άτλαντα στα μπαράζ, σημειώνοντας: «Βλέπω πάρα πολύ καλές διαιτησίες στα μπαράζ. Οι διαιτητές από ανώτερες κατηγορίες που έρχονται να σφυρίξουν τα παιχνίδια, δεν το βλέπουν ως αγγαρεία και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35