social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα Απόλλων Χαλανδρίου και Βλάχος

Σχεδιάζουν την επόμενη μέρα Απόλλων Χαλανδρίου και Βλάχος

Μπορεί στον Απόλλωνα Χαλανδρίου να μην έχει σημειωθεί ακόμα κάποια οριστική εξέλιξη αναφορικά με τον άνθρωπο που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου την επόμενη αγωνιστική περίοδο, φαίνεται ωστόσο ότι είναι θέμα... χρόνου να υπάρξει η σχετική ενημέρωση.

Δεν είναι ψέμα, άλλωστε, πως ήδη από τις αρχές της εβδομάδας έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και βασίζεται στις εισηγήσεις του Χρήστου Βλάχου. Η πρώτη συζήτηση αφορούσε στο ρόστερ και τις προσθαφαιρέσεις που θα χρειαστεί να γίνουν, αναλόγως με τις ανάγκες της ομάδας αλλά και με εκείνες που θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα. Ένα ερωτηματικό, για παράδειγμα, συνθέτουν οι νεαροί Λυμπερόπουλος, Χαραλάμπους και Νίνος που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις και ουδείς γνωρίζει που θα βρίσκονται από Σεπτέμβριο.

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις και τα φιλικά συνεχίζονται και μέσα στον Ιούνιο. Απόψε στις 20:30 οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν τον ΑΟ Βριλησσίων στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου, σε ένα παιχνίδι όπου ο Χρ. Βλάχος θα τσεκάρει ορισμένους υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, αλλά και κάποιους γεννηθέντες το 2007 από την ακαδημία του συλλόγου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35