social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Ιατρού στον Ήφαιστο Περιστερίου

Επίσημο του Ιατρού στον Ήφαιστο Περιστερίου

Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Ήφαιστου Περιστερίου με τον Παναγιώτη Ιατρού.
Ο 30χρονος άσος, μετά την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας (δείτε εδώ) βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου και αφού ολοκληρώθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες υπέγραψε το νέο του συμφωνητικό.
Το δελτίο τύπου
Το ήθελαν και οι δύο και έγινε πράξη. Ο ΑΠΟ Ήφαιστος Περιστερίου με καθαρές κουβέντες και συνέπεια διεκδίκησε και έκανε πραγματικότητα την απόκτηση του Παναγιώτη Ιατρού.
Ο 30χρονος (γενν. 11/03/1993) μεσοεπιθετικός με ολοκληρωμένη θητεία στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πήρε το βάπτισμα του πυρός σε αντρικό επίπεδο σε Φωστήρα και Αναγέννηση Ιεράπετρας, πριν αναχωρήσει για τη Γερμανία όπου επί σειρά ετών αγωνίστηκε για τις VFB Eichstatt και Tus Koblenz.
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αγωνίστηκε στην Μαρκό και τον Άρη Βούλας, πριν φορέσει την ερυθρόλευκη με την δάδα στο μέρος της καρδιάς.
“Ξέρω που ήρθα και γιατί ήρθα. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Ηφαίστου, Κωνσταντίνο Αλαφούζο και τον τεχνικό διευθυντή, Λάμπρο Γκόλια, για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλλαν από την πρώτη στιγμή και ανυπομονώ να συμβάλλω σε αυτό που οραματίζονται για τον ιστορικό σύλλογο του Περιστερίου” υπογράμμισε με τη χειραψία που επισφράγισε την συμφωνία.
Καλώς ήρθες Παναγιώτη, είσαι ένας από μας.

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35