social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σμυρνής: Η καλή πορεία των τελευταίων ετών αυξάνει τις ευθύνες που νιώθω

Σμυρνής: Η καλή πορεία των τελευταίων ετών αυξάνει τις ευθύνες που νιώθω

Κάποιες πρώτες σκέψεις του μοιράστηκε ο Λάκης Σμυρνής από τη συμφωνία του με τη διοίκηση του Χαλανδρίου και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των πράσινων.

Ο έμπειρος προπονητής σημείωσε πως οι ευθύνες που νιώθει γίνονται ακόμη μεγαλύτερες από το γεγονός ότι η ομάδα προέρχεται από δύο συνεχόμενες σεζόν όπου κατέκτησε πρωταθλήματα, ενώ πρόσθεσε ότι ο διπλός του στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα σύνολο που αφενός θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, αφετέρου θα στηρίζεται και σε παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ΑΕ Χαλανδρίου και τον κ. Θανασά προσωπικά για τη τιμή που μου έκανε να αναλάβω μια ιστορική ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη, τη πρωταθλήτρια των δυο τελευταίων χρόνων και αυτό αυξάνει τις ευθύνες που νιώθω ότι θα έχω και τη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλω για να συνεχιστεί αυτή η πολύ καλή πορεία που έχει η ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη συνολική προσπάθεια του τεχνικού τιμ και την στήριξη των έμπειρων ποδοσφαιριστών μας θα πετύχουμε το κύριο στόχο που έχει θέσει η ομάδα δηλαδή να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστιόμαστε εμείς και ο κόσμος και να εντάξουμε ακόμη περισσότερα παιδιά από την ακαδημία στο αντρικό τμήμα. Περιμένω με μεγάλη ανυπομονησία το ξεκίνημα της χρονιάς και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο με τα παιδιά».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35