social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Το ευχαριστώ του Πανάκη στην Αθηναϊδα

Το ευχαριστώ του Πανάκη στην Αθηναϊδα

Με αφορμή την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων με την Αθηναϊδα ο πρώην, πλέον, επιθετικός της ομάδας έκανε το δικό του απολογισμό ευχαριστώντας τα πρόσωπα που συνεργάστηκε.

Αρχικά αναφέρει στους λόγους που η ομάδα πέτυχε και επέστρεψε στην Α' ΕΠΣΑ κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στους Φιλλιπουπολίτη και Καρύδη.

Αναλυτικά

Τελείωσε μια χρονιά με επιτυχία. Μετά από μεγάλη προσπάθεια και προσήλωση στις οδηγίες του Μάκη Ραφαηλιδη η ομάδα ανέβηκε στην Ά κατηγορία. Για να γίνει αυτό έπαιξαν πολλά ρόλο Πρώτα απ όλα τα αποδυτήρια και το κλίμα που υπήρχε μέσα σ αυτά. Στη συνέχεια η διοίκηση η οποία ήταν πάντα σωστή στις υποχρεώσεις της και δεν άφησε να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα . Επίσης το ότι ποτέ οι άνθρωποι της διοίκησης δεν παραπονέθηκαν. Ούτε καν στις λιγοστές μας ήττες. Παρέμεναν γελαστοι και αισιόδοξοι. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς για τη χρονιά που πέρασα μαζί τους και να ευχηθώ στην Αθηναΐδα καλή συνέχεια. Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Φιλλιπουπολιτη και τον κ. Καρυδη που ενώ όλα είχα τελειώσει έδειξαν τι σημαίνει η φράση "λόγος του άντρα ". Τέλος θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον πατέρα μου Γιώργο Πανακη που με τις οδηγίες και τις προπονήσεις του με βοηθάει καθημερινά να βελτιώνομαι


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35