social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κίνηση πρωταθλητισμού με Γεραγωτέλλη ο Αστέρας Καισαριανής!

Κίνηση πρωταθλητισμού με Γεραγωτέλλη ο Αστέρας Καισαριανής!

Κινήσεις που προδίδουν μεγαλεπήβολους στόχους είναι αυτές που πραγματοποιούν στον Αστέρα Καισαριανης, ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Α 'ΕΠΣΑ, όπου οι κόκκινοι έχουν θέσει στόχο την κατάκτηση του.

Με τα ερυθρόλευκα και υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Τσαμόπουλου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης, ο οποίος έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ως ποδοσφαιριστής του Άρη Πετρούπολης! Με τη κίνηση αυτή οι κόκκινοι δείχνουν ότι θέλουν να εμφανιστούν πανίσχυροι σε όλες τις γραμμές αφού είχε προηγηθεί η μετακίνηση του Γιώργου Παληγεώργου.

Το δελτίο τύπου

 

Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Καισαριανής βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Γεραγωτέλλη.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι γεννημένο στις 19/07/1992 (30 χρονών) και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή.

Η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης μεταγραφής αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μόνο πρωταθλητισμό αφού την περιόδο 2021-2021 κατέκτησε το τίτλο στην ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης αγωνιζόμενος σε 30 παιχνίδια.

Πέρυσι συνέχισε με την ίδια ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνική διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στην πορεία της καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 5 στο Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Για αρκετά χρόνια αποτελούσε εμβληματική μορφή για την ομάδα της Θύελλας Ραφήνας, όπου κατέκτησε μάλιστα και πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ασφαλώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή-νικητή και αυτό θα φανεί και εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Αστέρας Καισαριανής τον καλωσορίζει στην οικογένεια του, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35